Xavier vel Wedel & Ives
- yamaha
- Genius Loci
Re: Xavier vel Wedel
Slicznie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Cudnie razem wygladacie, jak się Wedelek daje pięknie wyprzytulac <zakochana>
P. S. Jak ja się mam z Tobą spotkać jak Ty gości po nocy za drzwi wywalasz <lol>
No ale dobra, dostaniesz ostatnią szansę, wezmę też mamrota, tatuś pyszne winko robi <roll>
P. S. Jak ja się mam z Tobą spotkać jak Ty gości po nocy za drzwi wywalasz <lol>
No ale dobra, dostaniesz ostatnią szansę, wezmę też mamrota, tatuś pyszne winko robi <roll>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Z tym wywalaniem to nie wiemy do końca , sen się kończy u progu drzwi, może się jakoś ogarnęłam jednak <?>Kasik pisze:Cudnie razem wygladacie, jak się Wedelek daje pięknie wyprzytulac <zakochana>
Uuuuu czuję ,że będzie grubo <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ślicznie i słodko <serce>
No ale jakże by miało być inaczej, skoro Pańcia śliczna a kotuś czekoladowy
<zakochana> 
No ale jakże by miało być inaczej, skoro Pańcia śliczna a kotuś czekoladowy
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za czekoladę. Oby wyniki były wzorcowe.
Piękny kiciuś
Piękny kiciuś
- Miss_Monroe
- Moderator
Bardzo mocne kciuki za dobre wyniki <ok> ! Ja to nawet nie potrafię już zliczyć ile razy łapałam siuśki <lol>Beate pisze:(...)No ,a dla mnie też by się jakiś przydał , bo koncertowo złapałam siuśki . To był mój pierwszy raz (...)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję bardzo dziewczyny ,ale nie zawstydzajcie mnie <oops> ja to już stara baba jestem .
- Betuś
Głupoty gadasz
Wyglądacie prześliczne <roll>
Wyglądacie prześliczne <roll>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
O jaka śliczna wspólna fotka :-)
Miło Was razem zobaczyć
Miło Was razem zobaczyć
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Najpierw był problem ,żeby zrobić wszystkie badania w normalnej cenie.Udało się .Teraz musiałam się prosić o wyniki badań . Jakoś wczoraj się wetowi nie śpieszyło <diabeł> ,ale może miał powód , bo jak na moje oko nie jest za wesoło
. Wet na razie powiedział tylko ,że w moczu wykryto fosforany i że od tego się nie umiera. Ma się lepiej zagłębić w wyniki i zobaczymy co dalej . Na pewno chce zrobić usg pęcherza.Tego nie robiliśmy niestety <?>
Proszę , może ktoś mi pomoże w interpretacji tych wyników . Dodam tylko ,że Xavier ma 1 rok i 8 mies , waży 5,90 kg.
Sika 3-4 razy dziennie,spore kulki, kupale rano i wieczorem. Wydaje mi się ,że pije sporo ,ale nie mam porównania. Jest na Hills'ie kitten chicken i Acanie Grasslands 50/50 .Mokre Cat natura 1 puszka tygodniowo , dzielona na dwa dni z dolewkami wody .

Koorcze martwiłam się o cholesterole , a tu inne kwiatki wynikły

Proszę , może ktoś mi pomoże w interpretacji tych wyników . Dodam tylko ,że Xavier ma 1 rok i 8 mies , waży 5,90 kg.
Sika 3-4 razy dziennie,spore kulki, kupale rano i wieczorem. Wydaje mi się ,że pije sporo ,ale nie mam porównania. Jest na Hills'ie kitten chicken i Acanie Grasslands 50/50 .Mokre Cat natura 1 puszka tygodniowo , dzielona na dwa dni z dolewkami wody .

Koorcze martwiłam się o cholesterole , a tu inne kwiatki wynikły