Kira - zieloonooka królewna
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Kira - zieloonooka królewna
<serce> piękne ma te oczka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Mion
Polecam filmik, jak mała skubie kwiatek, jest urocza http://instagram.com/p/t0xn0RuwUe/?modal=true
- Mion
PS: w filmiku jest Juka, nie dracena (dziękuję Beate za czujność :*), podpowiecie mi, czy mogę ją zostawić, czy lepiej wyrzucić? Jak Kircia miała przyjść do mieszkania to wyrzuciłam wszystkie rośliny doniczkowe (bluszcz, draceny) z wyjątkiem tej jednej juki, ale jak będzie trzeba, to i tej się pozbędę.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja bym wolała nie ryzykować i pozbyłabym się tego kwiatka, tym bardziej że Kira jest nim zainteresowana. Jak lubisz roślinki to lepiej sobie kup np. papirusa, będziesz miała coś zielonego a przy okazji Kira może sobie taki kwiatek skubać i podjadać.
- Mion
Ok dziękuję! Jutro po pracy uskutecznię poszukiwania a teraz przekładam jukę na niedostępne dla kici miejsce. W zasadzie nie jestem wielką fanką roślinek(wszystkie mi więdną), może po prostu kupię sztuczneSonia pisze:Ja bym wolała nie ryzykować i pozbyłabym się tego kwiatka, tym bardziej że Kira jest nim zainteresowana. Jak lubisz roślinki to lepiej sobie kup np. papirusa, będziesz miała coś zielonego a przy okazji Kira może sobie taki kwiatek skubać i podjadać.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Rzeczywiście, jest przeurocza z tym kwiatkiem 
Ona ma oczy wielkie jak bohaterowie z japońskiej bajki
<zakochana>
Ona ma oczy wielkie jak bohaterowie z japońskiej bajki
- beev
Ależ ona śliczna <serce>
- Mion
Mam dla Was wiadomość - za miesiąc Kira zostanie obdarzona ragdollowym braciszkiem 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ale superMion pisze:Mam dla Was wiadomość - za miesiąc Kira zostanie obdarzona ragdollowym braciszkiem
Kurcze, dopiero za miesiąc? Ale pewnie szybko zleci 1,2,3 i 4 tygodnie i już :-)
- Mion
Jakoś się doczekam i przygotujępsychicznie <mrgreen> strasznie się stresuję, czy się polubią, czy nie będzie im ciasno,czy Kirutek się na mnie nie obrazi, że nie jest już jedyną królewną mamusi...