Miot Q - Arabica i Fado
- yamaha
- Genius Loci
Re: Miot ? - Arabica i Fado
Jakie one sa... KUDLATE <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Gratuluje ! A Ty baw sie dobrze w tej Norwegii !
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tylko tak nie za długo co? Bo dzieciaczki rosną a my fotek nie będziemy mieli <roll>yamaha pisze:...A Ty baw się dobrze w tej Norwegii !
- yamaha
- Genius Loci
<lol> No kiedy z moich obliczen wynika, ze srednio jak Dorszki nie ma, to mamy ich wiecej, niz jak jest
Agnieszko : <pokłon>
Agnieszko : <pokłon>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
To będzie nasze ostatnie uderzenie za trzy miesiące <mrgreen>mimbla pisze:A ja już myślałam, że jakiś cud, i że czekoladowa szylkretka z białym <lol>
Soniu, jestem już od dwóch dni w domu, tylko ile teraz trzeba ogarnąć po tej skromnej podróży <lol>Sonia pisze:Tylko tak nie za długo co? Bo dzieciaczki rosną a my fotek nie będziemy mieli <roll>yamaha pisze:...A Ty baw się dobrze w tej Norwegii !
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
O to super, że już jesteś
I jak Ci się podobają dziewczynki na żywo? Strasznie mnie ciekawi jak mają pysie pomalowane. Czy też tak jak u Arabiczki?
I jak Ci się podobają dziewczynki na żywo? Strasznie mnie ciekawi jak mają pysie pomalowane. Czy też tak jak u Arabiczki?
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Gratulację Dorotko i kciuki za maluszki.
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Pani Dorotko,
No nie powiem kto u mnie wieszczył, że znowu będą same dziewczynki i zaciera ręce, bo przecież ma już swoje typy <diabeł> . Gratulacje i dużo zdrówka dla chomiczków.
No nie powiem kto u mnie wieszczył, że znowu będą same dziewczynki i zaciera ręce, bo przecież ma już swoje typy <diabeł> . Gratulacje i dużo zdrówka dla chomiczków.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
To jeszcze nie jest przesądzone, ja popatrzyłam tylko raz po powrocie, po kilku niedospanych nocach, bo z Norwegii też trzeba było rodzić i potem karmić i ważyć, i decydować, gdzie kto ma leżeć <lol> Teraz zajęta jestem jedną z tri, bo Arabica trochę nadgorliwa była w opiece i omal nie wysłała dziecka na tamten świat, więc moja uwaga skupia się teraz na niej. Za dwa dni, przy zdjęciach, dokładnie doopkę obejrzę, już takiego ściemniacza niejednego przerobiłam <lol>Truskawka pisze:Pani Dorotko,
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję pięknych kociątek Niech zdrowo rosną <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O rany małe Arabiczki na reszcie <diabeł> Gatula się pieknie postarała o swoja kopię i teraz jest też maleństwo mamusiowe <tańczy> <tańczy> <zakochana> <zakochana>
Jaka dzielna nasza mamunia kochana jak zawsze Królowa całym pysiem <serce> <serce> <serce> no te geny jej wysokości tak mają ,że są bardzo mądre <roll> i tak dużo rozumieją <roll>
Dorotko gratuluje dziewczyneczek <serce> za trzeciego szkrabka bardzo mocno zaciskam kciukasy no i za dwie ślicznoteczki mocno ,mocno niech zdrowo wszystkie puchną kocham Arabiczke jeszcze bardziej i jestem niesamowicie dumna ,ze mam jej córeczkę
Jaka dzielna nasza mamunia kochana jak zawsze Królowa całym pysiem <serce> <serce> <serce> no te geny jej wysokości tak mają ,że są bardzo mądre <roll> i tak dużo rozumieją <roll>
Dorotko gratuluje dziewczyneczek <serce> za trzeciego szkrabka bardzo mocno zaciskam kciukasy no i za dwie ślicznoteczki mocno ,mocno niech zdrowo wszystkie puchną kocham Arabiczke jeszcze bardziej i jestem niesamowicie dumna ,ze mam jej córeczkę