A Morisek
Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris
Moris dostał dziś nowe piórka od cioci Maggi
radocha na maxa, zdjęcia próbowalam robić ale zobaczcie co mi z tego wyszło:

ale nawet zabawa piórkami nie pomogła bo Moris się właśnie na mnie obraził, bo obcięłam mu pazurki, a właściwie to obcięłam część bo reszty już nie dało rady, bo ciągle sie wyrywał i płakał: nie nie nie
a że ja miętka jestem to reszta pewnie jutro albo do weta pójdziemy (choć tam jeszcze gorzej było ostatnio)
radocha na maxa, zdjęcia próbowalam robić ale zobaczcie co mi z tego wyszło:

ale nawet zabawa piórkami nie pomogła bo Moris się właśnie na mnie obraził, bo obcięłam mu pazurki, a właściwie to obcięłam część bo reszty już nie dało rady, bo ciągle sie wyrywał i płakał: nie nie nie
- norka
- Agilisowy Rezydent
fajne fotki :-) ...widać że zabawa była przednia...bo trudno Ci było za Moriskiem nadążyć <lol> <lol>
ja Wezyrowi też na raty obcinam pazurki a do tego robię to na śpiocha .... :-) i wtedy się nie obraża :-)
ja Wezyrowi też na raty obcinam pazurki a do tego robię to na śpiocha .... :-) i wtedy się nie obraża :-)
- beev
a tego nie próbowałamnorka pisze:fajne fotki :-) ...widać że zabawa była przednia...bo trudno Ci było za Moriskiem nadążyć <lol> <lol>
- Dominikana
Fajowa poza na trzeciej fotce
jaki on ma piekny ogon <zakochana>
my też na raty obcinalismy ... ostatnio udało się mi wszystkie przyciąć na raz :-)
my też na raty obcinalismy ... ostatnio udało się mi wszystkie przyciąć na raz :-)