Miot Q - Arabica i Fado
- yamaha
- Genius Loci
Re: Miot ? - Arabica i Fado
Jestem <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Bardzo bardzo chcialabym, zebys miala racje, Dorszko, ale jesli mam byc tak naprawde zupelnie szczera, to patrze patrze patrze i.... troche "srednio" mi to wyglada w kwestii o jakiej myslimy
Pokaz ze dwie inne fotki, troche z boku mordke...
Za to bardzo fajna mordeczke ma ta malenka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Bardzo bardzo chcialabym, zebys miala racje, Dorszko, ale jesli mam byc tak naprawde zupelnie szczera, to patrze patrze patrze i.... troche "srednio" mi to wyglada w kwestii o jakiej myslimy
Pokaz ze dwie inne fotki, troche z boku mordke...
Za to bardzo fajna mordeczke ma ta malenka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
A tutaj? Przepraszam, okropnie nieostre...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze: Za to bardzo fajna mordeczke ma ta malenka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
bo Kalutkowa <diabeł> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Aaaaaaa widzisz ! <mrgreen>
Tutaj, choc nieostre, ale podoba mi sie juz DUZO BARDZIEJ <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Wiec... moze moze moze nawet....
(choc przyznam Ci, ze w tym "moze nawet" jest wiecej mojej checi niz wlasciwego obserwacyjnego potwierdzenia <lol> )
Tutaj, choc nieostre, ale podoba mi sie juz DUZO BARDZIEJ <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Wiec... moze moze moze nawet....
(choc przyznam Ci, ze w tym "moze nawet" jest wiecej mojej checi niz wlasciwego obserwacyjnego potwierdzenia <lol> )
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Trikolorka-potworka
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Pieknego ma piega <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
I nasza "Dziurawka", niebezpieczeństwo zażegnane na szczęście, brzuszko grube, pyszczydełko śliczne <zakochana> Było naprawdę groźnie, bo Arabica podczas którejś z prób przenoszenia maluchów skaleczyła malutką w szyję. Rana była paskudna, do tego w miejscu bardzo trudnym do wygojenia, ale udało się. To znaczy jeszcze się goi, jeszcze mamy antybiotyk, ale już bez strachu, bo ranka zarasta.
- Bazylia
- Kontakt:
Jest cudowna !!!!
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O rany
ale obłędne Arabiczkowe cuda <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Potworka i Dziurawka no mnie słów brak <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
ale obłędne Arabiczkowe cuda <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Potworka i Dziurawka no mnie słów brak <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- kizior
- Hodowca
nie było mnie tu
<serce> <serce>
<serce> <serce>