Xavier vel Wedel & Ives
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Re: Xavier vel Wedel
Spokojnie nie denerwuj się (łatwo powiedzieć) . Ale to co usłyszałaś dobrze brzmi.
Złotko Ci pasuje jak najbardziej, mnie się za to zaczyna marzyć <strach>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Na pewno wszystko ładnie się uda i kolejne wyniki będą wzorowe
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dzięki Magamaga pisze:Spokojnie nie denerwuj się (łatwo powiedzieć) . Ale to co usłyszałaś dobrze brzmi.
Ja swego czasu bardzo marzyłam o złotku , ale ostatecznie zdecydowałam ,że jeśli kiedykolwiek się dokocę to będzie to tylko i wyłącznie czarny pręgowany point <serce> <serce> <serce>
Ale jak wymiętosiłam to złotko <serce> Kasi to już sama nie wiem, mój plan legł w gruzach <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
FusiuFusiu pisze:Na pewno wszystko ładnie się uda i kolejne wyniki będą wzorowe
- yamaha
- Genius Loci
Takim Szopiowym Caszmirkiem, na przyklad, mam rozumiec ? <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>Beate pisze:e jeśli kiedykolwiek się dokocę to będzie to tylko i wyłącznie czarny pręgowany point <serce> <serce> <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Caszmirek jest boski , słodki , cudowny , kochany ..........<serce> , ale raczej nie mi on pisany niestetyyamaha pisze:Takim Szopiowym Caszmirkiem, na przyklad, mam rozumiec ? <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>Beate pisze:e jeśli kiedykolwiek się dokocę to będzie to tylko i wyłącznie czarny pręgowany point <serce> <serce> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja się na tych wynikach kompletnie nie znam, ale może skoro wet tak podszedł do sprawy, to może faktycznie nie jest źle? Tak czy inaczej kciuki za Wedelka trzymam <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Beatko, zaciskam też kciuki aby twoje marzenie o drugim kotku(w jakim bądź kolorze) spełniło się jak najszybciej <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Beatko, zaciskam też kciuki aby twoje marzenie o drugim kotku(w jakim bądź kolorze) spełniło się jak najszybciej <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję Wam za podtrzymanie na duchu , Dorszko
Beciu dziękuję za kciuki za zdrówko,a te drugie są bardzo miłe :-) choć w takich momentach jak choroba pupila to człek się zastanawia czy podoła...
Beciu dziękuję za kciuki za zdrówko,a te drugie są bardzo miłe :-) choć w takich momentach jak choroba pupila to człek się zastanawia czy podoła...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Podołasz :-) podołasz
jak się musi to nie ma bata i już <mrgreen>
Trzymam wielkie kciuki za kocureczka <ok> <serce> i za spełnienie marzeń <ok> <mrgreen>
Trzymam wielkie kciuki za kocureczka <ok> <serce> i za spełnienie marzeń <ok> <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Danusia pisze:Podołasz :-) podołaszjak się musi to nie ma bata i już <mrgreen>