Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
foch roku <lol> <lol> <lol>
- Betuś
Do Lodzi przyjedz <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Tutaj Cie wypieszczą
Tutaj Cie wypieszczą
- Bazylia
- Kontakt:
Tak, to prawda - każdy kitek z Miziakowa jest słodki.PyzowePany pisze:Tak naprawdę każdy z Miziaków ma to wyjątkowe coś w sobie... Na Dyzia i Dudusia to się napatrzeć nie mogliśmy, poza tym że mają genialny urok osobisty to wyglądają i ważą, jakby z miesiąc wcześniej się urodzili <lol> <lol> No i jeszcze malutka Elzunia... taka czekoladowa perełka, cichutka i eteryczna... serce mięknie <serce> <serce> <serce>
- Dominikana
Ojoj jaki śliczny nafochany koteczek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Elmusiu, nie fochaj się, jak zajedziesz do każdej z zakochanych cioć to zobaczysz ile głaskania, zabawy i smakołyków Cię czeka
<zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Elmo tłucze Pyzę
Nie wiem co o tym mysleć. Zdażyło się kilka razy, że np. skoczył na nią z sofy, jak Pyza przechodziła blisko <strach> <strach> Albo gdy leży schowana w torbę z Ikei to on wskakuje na torbę...
Ona wtedy nie pozostaje mu dłużna i goni go po mieszkaniu a jak dogoni to Młody obrywa z łaputy w ucho. Najczęściej jednak Pyza zachowuje się biernie, tzn. oddaje mu swoją zabawkę/miejsce do leżenia i odchodzi na bok
Czy mamy takie konflikty gasić w zarodku, jak już widzę, że atmosfera między nimi gęstnieje, czy jednak zostawić trochę swobody, aby się "dogadały"?
Przyznaję, że serce podpowiada mi opcję nr 1 i zwykle tak reaguję, ale czy to dobrze, że tak między nie wkraczam?
Nie wiem co o tym mysleć. Zdażyło się kilka razy, że np. skoczył na nią z sofy, jak Pyza przechodziła blisko <strach> <strach> Albo gdy leży schowana w torbę z Ikei to on wskakuje na torbę...
Ona wtedy nie pozostaje mu dłużna i goni go po mieszkaniu a jak dogoni to Młody obrywa z łaputy w ucho. Najczęściej jednak Pyza zachowuje się biernie, tzn. oddaje mu swoją zabawkę/miejsce do leżenia i odchodzi na bok
Przyznaję, że serce podpowiada mi opcję nr 1 i zwykle tak reaguję, ale czy to dobrze, że tak między nie wkraczam?
- yamaha
- Genius Loci
A fe, Elmusiu !
Tak nie rob !
Tylko bardzo wstretne chlopaki tluka dziewczyny. <diabeł>
Tak nie rob !
Tylko bardzo wstretne chlopaki tluka dziewczyny. <diabeł>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
To mały łobuziak .
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Pewnie wg niego to zabawa jest. Jakby nie było, to mężczyzna, mimo że bez jajek.
Ja nie wkraczam, dopiero gdy napadane zwierzę zaczyna dawać oznaki bycia bitym. A to dlatego, że zazwyczaj po akcji naskakiwania role się odmieniały i potem to naskakujący był ofiarą i tak w kółko.
Ja nie wkraczam, dopiero gdy napadane zwierzę zaczyna dawać oznaki bycia bitym. A to dlatego, że zazwyczaj po akcji naskakiwania role się odmieniały i potem to naskakujący był ofiarą i tak w kółko.
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
On to traktuje w kategoriach zabawy. Ja bym zrobiła tak jak radzi Kinus .