Quinn Mazuria*PL & Aragorn EstiBri*PL czyli Boho i Sven;
- Agnieszka7714
Re: Quinn Mazuria*PL & Aragorn EstiBri*PL czyli Boho i Sven;
To ja też zaciskam paluchy.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja też trzymam <ok> <ok> <ok>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Aga w końcu się poukłada ( bo przecież musi ) 
- Betuś
Ja tez nie jestem w temacie, ale sercem jestem z Wami. Sama przechodzę przez bardzo ciężki okres w moim życiu. Wspierajcie Weronikę jak tylko możecie. Trzymam za nią kciuki <ok>
Za wasze koty oczywiscie tez <ok>
Za wasze koty oczywiscie tez <ok>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za kciuki i dobre myśli. Na szczęście z żadnym kotem nie dzieje się nic poważnego, Tytus jest leczony na pęcherz ale dostał wczoraj leki, widocznie długodziałające bo nie ma żadnych zaleceń do domu, nawet specjalistycznej karmy. Zbadano mu krew bo lekarze skojarzyli początek wymiotów i sikania do łóżka z dezynfekcją mieszkania ( po pchłach) ale na szczęście nic nie wyszło czyli raczej przyczyny behawioralne - zamieszanie w domu przy tych czynnościach (oczywiście nie było kotów bezpośrednio przy dezynfekcji ale jednak parę godzin musieli spędzić w kontenerze w kawiarni, ja ich do siebie przyjąć przecież nie mogłam) i stres po kąpieli. Widać Tytus ma wrażliwą psychikę i każda zmiana w życiu odbija się na jego zdrowiu, na szczęście na codzień ma święty spokój więc jest szansa, że szybko dojdzie do siebie. Bohunek już wzorowo, je, nie wymiotuje, jest ok.
Było u nas trochę zamieszania ale wszystko wydaje się wracać do normy, daliśmy radę. Zresztą kto jak nie ja miał dać radę :-> Jeszcze raz dziękuję za wsparcie, kotom już chyba niepotrzebne ale za Weronikę trzymajcie jeszcze przez wiele miesięcy
Było u nas trochę zamieszania ale wszystko wydaje się wracać do normy, daliśmy radę. Zresztą kto jak nie ja miał dać radę :-> Jeszcze raz dziękuję za wsparcie, kotom już chyba niepotrzebne ale za Weronikę trzymajcie jeszcze przez wiele miesięcy
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Uff :-)
Głaski dla kociastych a za Weronikę nadal <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Głaski dla kociastych a za Weronikę nadal <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- yamaha
- Genius Loci
Jako, ze nie bardzo wiem, gdzie Ci zlozyc zyczenia, to "wykorzystam" znow watek Weroniki :
STO LAT, Aga !
STO LAT, Aga !
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
No tak! Wszystkiego co najlepsze Aga! Spełnienia marzeń

- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Wielkie dzięki dziewczyny za życzenia
W takich momentach szczególnie odczuwam dolegliwość bycia "bytem wirtualnym" na forum, trochę jak bezdomna <oops> Ale co zrobić, kotki są tylko przejściowo pod moją opieką, ich prawdziwa mamusia tęskni za nimi bardzo. Ale jest szansa, iż w ciągu najbliższych miesięcy wpadnie do nich w krótkie odwiedziny <tańczy> Cała moja-niemoja trójka futerek czuje się dobrze, nie choruje, wiedzie sobie spokojne bezproblemowe życie. Z niecierpliwością czekamy na ciepłe dni i możliwość otwarcia balkonu, czyli - byle do wiosny <mrgreen>
W takich momentach szczególnie odczuwam dolegliwość bycia "bytem wirtualnym" na forum, trochę jak bezdomna <oops> Ale co zrobić, kotki są tylko przejściowo pod moją opieką, ich prawdziwa mamusia tęskni za nimi bardzo. Ale jest szansa, iż w ciągu najbliższych miesięcy wpadnie do nich w krótkie odwiedziny <tańczy> Cała moja-niemoja trójka futerek czuje się dobrze, nie choruje, wiedzie sobie spokojne bezproblemowe życie. Z niecierpliwością czekamy na ciepłe dni i możliwość otwarcia balkonu, czyli - byle do wiosny <mrgreen>