Pyza i Snusiowy Miziak Elmo

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Re: Pyza i Snusiowy Miziak Elmo

Post autor: PyzowePany »

yamaha pisze:
(te polozone uszy Pyzy chyba nie swiadcza o zbyt "zabawowym" nastawieniu, ale niech sie wypowiedza Ci, ktorzy sie naprawde na tym znaja, bo ja to tylko tak "obserwacyjnie" pisze, moge sie calkowiecie mylic ;-)) )
Ja też to tak interpretuje :-/////
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Jezusie jaki Elmo jest słodki :mdleje: <zakochana>

Nie znam się, ale co do bijatyki to chyba jeszcze kilka innych czynników jest ważne, czy na siebie syczą, fukają, czy się autentycznie biją, czy tylko tak kotłują, czy "ofiara" ucieka i się chowa...
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Pyzuniu jaka Ty śliczna pannica jesteś <zakochana> Twój braciszek rośnie i niebawem z Tych głupawek wyrośnie.
Elmuś z Ciebie to słodziak na całego <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

<zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Ula, piekni obaj <serce> <serce> ale Elmo jaki papusny się zrobił, czym Ty karmisz tego kota, bo po zdjęciach widzę, że Pyzuni jeszcze nie pozarl <lol>

Słodkie i piękne urwisy <zakochana> <zakochana>
Ula, nie nerwuj się kobieto na zapas, ja to robiłam przy dokoceniu za nas dwie, Atomeria może potwierdzić, zresztą nie tylko ona <mrgreen>
Myślę podobnie jak Monika. Patrz z boku na lobuzy ale nie stój jak kat nad nimi. Kaya kładzie uszy jak ptak przeleci, jak poluje na birda, jak się gania z Tysonem. Ale ona ciągle strzela miny, nawet jak sama zaczepia to patrzy na mnie z miną Mamo ratuj. Aczkolwiek jak byłyby przy tym pazury, gryzienie, syki, wycie, walenie ogonem, postawiona sierść to wtedy juz jest bójka i na to nie pozwalaj absolutnie . Przynajmniej ja mam takie zdanie, nie ma co zabraniac im całkowicie kontaktu, chyba chodzi o to żeby wiedziały, że nie można się lać. A Elmus to jeszcze glupol mały i szaleje chłopak, co se będzie żałował <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Łatka

Post autor: Łatka »

Elmus urósł co widać <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Pyzunia słodka jak zawsze <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Co do bijatyk to się nie wypowiem u nas Łata bije albo drapak albo dzieciaki ( jak sobie które za bardzo pozwoli a ona nie ma ochoty ). ;-)) ;-)) ;-)) ;-)) ;-)) ;-))
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Kasik pisze:Ula, piekni obaj <serce> <serce> ale Elmo jaki papusny się zrobił, czym Ty karmisz tego kota, bo po zdjęciach widzę, że Pyzuni jeszcze nie pozarl <lol>
karmię go zgodnie z zaleceniami Snusi- wszystkim, na co ma ochotę <lol> <lol>
Kasik pisze: . Aczkolwiek jak byłyby przy tym pazury, gryzienie, syki, wycie, walenie ogonem, postawiona sierść to wtedy juz jest bójka i na to nie pozwalaj absolutnie .
Nie zaobserwowałam czegoś takiego na szczęście :)
Myślę, że one czują się już w miarę pewnie (Elmo na pewno <lol> ) żadne nie ukrywa się przed drugim całymi dniami, Pyza jak ma już totatnie dosyć to włazi pod łóżko w sypialni, ale wystarczy, że otworzymy szafkę ze smakołykami... pędzi jak szalona <rotfl>

no ja zupełnie nie wiem, o co ta cała afera <suchy> <suchy>
Widzicie, blondyna siedzi i się żali na mnie w tych internetach, a ja taki grzeczniutki jestem <święty>
Przecież jak koniec Pyzowego ogonka się poruszy, to znaczy, że ona chce się bawić, prawda?
Albo jak spojrzy na mnie z drapaczka... Albo jak się przeciągnie na dywanie... To ja przecież jestem na każde jej zawołanie wtedy <roll> <roll> <roll>

Obrazek
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Ja nie jestem ekspertem, choć mam dwa koty. Intuicja mi podpowiada, ze to dziecięca zabawa...
Co do zdjeć, no nareszcie :foto: Stęskniłam sie za Twoimi kotami, baaardzo. Uwielbiam Pyzę i Elmo <serce>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Ja tez laik jestem i tylko mogę zdjęcia cudne ocenić :) Elmo kochany grubasek a Pyza piękna zgrabniutka panienka <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Yolla
Agilisowy Rezydent

Post autor: Yolla »

fajna ta mała krówka <mrgreen>
Zablokowany