w końcu wrócił mój ulubiony biały kot <mrgreen>
witaj Gacula nie podejrzewałam Cie o takie zapędy pedagogiczne <gwiżdże>
żeby starszą panią tak wychować
Gaculku piękny jesteś <zakochana> , dopiero teraz trafiłam na Wasz wątek.
Mam ogromy sentyment do tego kociego imienia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dominikana pisze:Gaculku piękny jesteś <zakochana> , dopiero teraz trafiłam na Wasz wątek.
Mam ogromy sentyment do tego kociego imienia <zakochana> <zakochana> <zakochana>
witam w wątku Gaculka :-) a imię to na cześć ślimaka Gacusia, przyjaciela Spangeboba Kanciastoportego <lol>
Dominikana pisze:Gaculku piękny jesteś <zakochana> , dopiero teraz trafiłam na Wasz wątek.
witam w wątku Gaculka :-) a imię to na cześć ślimaka Gacusia, przyjaciela Spangeboba Kanciastoportego <lol>
No wiedziałam, że gdzieś już słyszałam to imię <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Aaaa ... to od tej strony nie znałam pochodzenia tego imienia <lol> dobre. Ja miałam czarnego kota Gacka ... został tak nazwany bo łaził czorcik po zasłonach i kiedyś zawisł na nich jak nietoperz <lol> i tak został Gaculą.
Wczoraj zaglądam do Was a tu takie cudne białe przeciwieństwo mojego czarnuszka <serce>
Dawno nas tutaj nie było. Mamy chyba z tysiąc postów do przeczytania <shock>
Ostatnio to u nas nikt nie ma czasu na zdjęcia, ani ta starsza służba, ani ta młodsza <lol> Nawet Gacuś ciągle czymś zajęty ( ) <lol> <lol> <lol> No ale jednak kilka zdjęć udało się zrobić