Lili i Bazylek
- mogg
Re: Lili
Koty ogólnie coraz lepiej Lila dalej syczy na Bazyla ale nie jest już taka zdenerwowana ;)
Także jz i tak uważam że jest super ;) nie msmy łapoczynów a Bazyl jest tskkm misiem mruczący m i grzecznym że aż szok. Lila jest jeszcze szalonym maluchem :p
Także jz i tak uważam że jest super ;) nie msmy łapoczynów a Bazyl jest tskkm misiem mruczący m i grzecznym że aż szok. Lila jest jeszcze szalonym maluchem :p
- mogg
Bazyliusz <zakochana> śpi sobie 

Mały Liluś

Bazylek słodziak! <serce>

Tak wyglądają podchody :

Zwróćcie uwagę jaka Lila jest mała a Bazyl duży
Bazyl załatwia się do kuwety i sisiu i kupa , jak narazie idzie mu świetnie! Dzisiaj jak drzwi były przemknięte do łazienki a tam jest jego kuweta to ładnie podszedł pod drzwi zrobił : miau miau i otworzyłam a on poszedł do kuwetki ja <shock> <strach> to oznacza że już wie gdzie załatwia się potrzebę. Zaczął też w końcu zakopywać swój urobek w kuwecie

Mały Liluś

Bazylek słodziak! <serce>

Tak wyglądają podchody :

Zwróćcie uwagę jaka Lila jest mała a Bazyl duży
Bazyl załatwia się do kuwety i sisiu i kupa , jak narazie idzie mu świetnie! Dzisiaj jak drzwi były przemknięte do łazienki a tam jest jego kuweta to ładnie podszedł pod drzwi zrobił : miau miau i otworzyłam a on poszedł do kuwetki ja <shock> <strach> to oznacza że już wie gdzie załatwia się potrzebę. Zaczął też w końcu zakopywać swój urobek w kuwecie
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ogromnie mi się podoba jego pysio. Ma mordkę takiego misiaczka. Cudowny jest <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Lili jaka ciekawa nowego lokatora <mrgreen>
Bardzo się cieszę, że wszystko zaczyna się układać

Lili jaka ciekawa nowego lokatora <mrgreen>
Bardzo się cieszę, że wszystko zaczyna się układać