Kot Teodor ;)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Kot Teodor ;)
A to ci pomocnik <mrgreen> ale musisz go jeszcze troszkę podszkolić to zacznie poskładane pranie do szafek chować <lol> <lol> <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> na drugim zdjęciu, jakbym Kacperka widziała <lol> <lol> <lol>
Teodorku, bardzo grzecznym i pomocnym kocurkiem jesteś

Teodorku, bardzo grzecznym i pomocnym kocurkiem jesteś
- yamaha
- Genius Loci
<lol> No ladnie......
Mam nadzieje, ze ten TV to nie taki bardzo plaski, bo jeszcze by kotek spadl i co by bylo ?
<zakochana> <zakochana> <zakochana>

Mam nadzieje, ze ten TV to nie taki bardzo plaski, bo jeszcze by kotek spadl i co by bylo ?
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Teoś psotnik <zakochana>
- Dominikana
Tak to taki mały psotniczek, ale zazwyczaj te psoty są nieszkodliwe ... a przecież pańcia tak mocno kocha kotka, że wszystko mu wybaczy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
TV babci więc ... noooo do tych najcieńszych nie należy, ale z tych "grubych" też nie jest <lol> ... ja na szczęście tego występku nie nie miałam okazji oglądać na żywo ... on jak tylko zobaczy otwarta szafkę, szufladę zaraz musi tam wsadzić tego ciekawskiego nochalka :-)
Teoś to kocisko, które prawie niczego się nie boi... no może za wyjątkiem jazdy autem, blendera na obrotach turbo, odkurzacza i dzieci, ale to tylko przez pierwsze 10 minut, później ten malutki człowiek przecież okazuje się najlepszym kompanem zabaw :-) Ostatnio odwiedzinki rodzinki ok 10 osób myślałam, ze będzie się stresował, ucieknie za wersalkę ... gdzie tam, on musiał być w centrum uwagi :-)
TV babci więc ... noooo do tych najcieńszych nie należy, ale z tych "grubych" też nie jest <lol> ... ja na szczęście tego występku nie nie miałam okazji oglądać na żywo ... on jak tylko zobaczy otwarta szafkę, szufladę zaraz musi tam wsadzić tego ciekawskiego nochalka :-)
Teoś to kocisko, które prawie niczego się nie boi... no może za wyjątkiem jazdy autem, blendera na obrotach turbo, odkurzacza i dzieci, ale to tylko przez pierwsze 10 minut, później ten malutki człowiek przecież okazuje się najlepszym kompanem zabaw :-) Ostatnio odwiedzinki rodzinki ok 10 osób myślałam, ze będzie się stresował, ucieknie za wersalkę ... gdzie tam, on musiał być w centrum uwagi :-)
- norka
- Agilisowy Rezydent
ech..no skąd ja to znam.... <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <roll> ...Teoś...kochany łobuz :-) :-) mogę o nim czytać i czytać ...a i oglądać też :-)
- beev
Ale to Urwis kochany <lol> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jak on na tym telewizorze się utrzymał to ja nie wiem <lol>
Musi być bardzo zdolny
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Musi być bardzo zdolny
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Aga12
Fajnie mieć takiego pomocnika,co to i porządek zrobi i pranie zdejmie z suszarki.W niedalekiej przyszłości,poważnie zastanowiłabym się nad przeszkoleniem kotka z zakresu różnych prac domowych typu,pranie,prasowanie,mycie podłóg itp.Ewidentnie ma chłopak do tego talent,szkoda zaprzepaścić. <lol>
Ja na przykład mam w domu kociego hydraulika....
A sam Teoś prześliczny! <zakochana>
Ja na przykład mam w domu kociego hydraulika....
A sam Teoś prześliczny! <zakochana>
- Dominikana
Kot w butach

Niestety niezadowolona minka...bo w tej torbie nic ciekawego dla Teonka nie było...ale dzisiaj zostało klepnięte zamówienie z zooplusa i już jedzie do nas <tańczy> rondelek <tańczy>

Niestety niezadowolona minka...bo w tej torbie nic ciekawego dla Teonka nie było...ale dzisiaj zostało klepnięte zamówienie z zooplusa i już jedzie do nas <tańczy> rondelek <tańczy>