Cześć! :)
-
sunboo
Re: Cześć! :)
Cudny puchaty kotuś <zakochana>
- *Basia
Dzięki wszystkim za miłe słowa <zakochana> <serce> Tak sobie pomyślałam,że przynajmniej umaszczeniem przypomina znaczną wiekszość brytyjczyków.
Tylko rozumek ma bardzo krótki 
Oj tamnmin pisze:*Basia pisze:
Nie było mnie tu jeszcze i właśnie nadrobiłam, więc muszę napisać - masz przepięknego psa <zakochana>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
To zupełnie jak mój labek - pięć lat na karku, a wieczny z niego szczeniaczek. Teraz już zachowuje się troszkę poważniej, ale wystarczy sprowokować go do zabawy*Basia pisze:Oj tamTylko rozumek ma bardzo krótki
- *Basia
Mój ma 7 i bokiem mi już wychodzi jego lekkoduszność. Poza pororną inteligencją to mam wrażenie że jest lekko upośledzony. Sam sobie potrafi robić krzywdę...jakby bólu nie czuł w ogóle. Szczerze chciałabym mieć nieco normalniejszego psa...ale to nie forum o tymnmin pisze:To zupełnie jak mój labek - pięć lat na karku, a wieczny z niego szczeniaczek. Teraz już zachowuje się troszkę poważniej, ale wystarczy sprowokować go do zabawy*Basia pisze:Oj tamTylko rozumek ma bardzo krótki
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
ojoj..jaki on jest cudny! I te oczka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Aga12
Mały jest przeuroczy <zakochana>
- *Basia
Rośniemy <serce> <zakochana>

- yamaha
- Genius Loci
Ale puchatek smieszny !
Jaka on ma "szczuplutka" mordke w porownaniu z naszymi brytkami
Jaka on ma "szczuplutka" mordke w porownaniu z naszymi brytkami
- *Basia
Tak mordka w trójkącik jest bardzo charakterystyczna dla norwegów ;) i jest to bardzo pożądana cecha. Powiem Wam, że jeszcze nie wpłaciłam zaliczki ... przez ciągłe formalności w bankach, ogólne zamieszanie mamy okropne bo na czas tych wszystkich formalności i remontów postanowiliśmy się przenieść do mieszkania po dziadkach (bo większe i nie trzeba płacić) ... więc przenoszenie gratów, sprzątanie.... ja jeszcze nogę mam w ortezie kolanowej bo sobie zerwałam ścięgno krzyżowe, łękotki mi popękały ... jutro jeszcze jedziemy na pogrzeb... i wszystko to do kupy powoduje że musze czekać do wypłaty, żeby mieć jakieś pieniądze na luzie ... a po mojego kudłacza ustawia się już kolejka chetnych

- Joanna P.
Bardzo, bardzo mi się podoba połączenie białego z czekoladą - nieważne, czy to brytuś, czy norweski leśny <serce> Piękny kotek <zakochana> 
Edit. teraz doczytałam, trzymam kciuki, żeby kocio zamieszkał u Ciebie <ok> <ok> <ok>
Edit. teraz doczytałam, trzymam kciuki, żeby kocio zamieszkał u Ciebie <ok> <ok> <ok>