Dziękuję za pochwały ale jeśli chodzi o półeczki to skopiowałam pomysł Mago <pokłon>Łatka pisze:Super pomysł z tymi półeczkami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociaste na pewno są zadowolone a o to chodziło. No i zdjęcie ze świnką super
Misia i Lola, oraz Boguś, Gabryś*i Leoś
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Re: Koteczki Misia i Lola, oraz kocurki Boguś i Gabryś
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jasminko, świetne półeczki
Chętnie kociaste korzystają?
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Jak na razie tylko Gabryś korzysta pozostałe mało wchodzą, Boguś wcale :-)
- dzoana
No tak, Gabrys ciekawska kreatura :-) A jak on sie pieknie na kaloryferze wygrzewa, moj Astonek tez juz lezakowanie uprawia na goracym grzejniku, ze tez ich to nie parzy <strach>jasminka pisze:Jak na razie tylko Gabryś korzysta pozostałe mało wchodzą, Boguś wcale :-)
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
jasminko, nie zrażaj się :-) u mnie Luna za diabła nie chciała wchodzić na półki, trwało to dobrych kilka miesięcy, Arek mój chodził zniesmaczony <lol> bo to przecież półeczki dla NIEJ. W końcu wpadliśmy na pomysł układania na półce, początkowo blisko, później dalej kocich przysmaków (Lunka za nimi przepada) i tak, dwie tubki przysmaków później kicia szalała po pólkach aż miło. Ona naprawdę się bała <shock> ale przekonała się drobnymi kroczkami, że nie stanowią zagrożenia i jest naprawdę dobrze. To jej ulubione miejscówki w domu. Tak to trochę rozwlekle opisuję, ale czasem to nie koty "zawodzą" tylko My <lol> bo brakuje nam cierpliwości do tych łobuzów <roll>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Pięknie wyglądają te półeczki
Koty zdecydowanie za rzadko pokazujesz. Przepiękne towarzystwo <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Koty zdecydowanie za rzadko pokazujesz. Przepiękne towarzystwo <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> cudne kociaste.
A półeczki wypadły genialnie.Ani się obejrzycie, a wszystkie koty będą po nich szaleć :-)
A półeczki wypadły genialnie.Ani się obejrzycie, a wszystkie koty będą po nich szaleć :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Ooo super pomysł z tymi przysmakami, warto spróbować Jasminko 
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
My cierpliwie czekamy to znaczy mąż w domku a ja w pracy ale mam codzienne raporty o zwierzakach jak sobie radzą,u nas teraz problemem jest żywienie więc i przysmaki zostawione samopas na razie odpadają Misia wygląda już trochę lepiej ale jak ją wysypało to była tragedia
jak przestał działać zastrzyk sterydowy to tak się drapała że ...
zakropiłam ją Advacate i jest poprawa, więcej na steryd się nie zgodzę chyba że będzie to absolutnie konieczne,zmiana karmy na sojową dla wszystkich dostępną a ta z kurczaka PON z ryżem jest dawany tylko tam gdzie ona nie wchodzi lub wtedy kiedy mąż ma na oku miseczki aby Misia nie jadła,jak wrócę do domu (za 6 tyg)będę wprowadzać rybną i obserwować co się będzie działo tylko co tu wybrać aby było dobre ?
-
Bożena
Jasminko jak wiesz zazdroszczę Ci tego pięknego stadka.Trzymam kciuki za ich zdrówko
Półeczki bardzo mi się podobają i spróbuję chociaż na dwie namówić męża.
Półeczki bardzo mi się podobają i spróbuję chociaż na dwie namówić męża.