Mnie też <lol> Już sobie wyobrażam moje futra wiejące z wannyMoniQ pisze:Whoa, ja bym się nie odważyła wykąpać kota, nie stać mnie na operację plastyczną [...]
Niebieska Tamira i ragdoll Timon
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Tosia[*], ragdoll Timon i oczekiwanie na nowe futerko
- cheshire
No co ty, naprawde tak sie ladnie poddaje wszelkim zabiegom? Grzeczny kocurro
Poklony dla Jego Puszystosci <pokłon>
Poklony dla Jego Puszystosci <pokłon>
- Aga12
Och,jak ja bym chciała wykąpać mojego Jeffa,ale póki co życie mi miłe... <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No jeszcze takiego grzecznego i czyściutkiego kocurka nie widziałam moje w trakcie takich zabiegów zadrapałyby mnie , Kolorek zjadł ,a Kala zapłakałaby się na amen <lol>
Rewelacyjna puchata pięknota <zakochana> <serce>
Rewelacyjna puchata pięknota <zakochana> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
<strach> <strach> <strach> A ja, naiwna, myslalam, ze to PRAWDZIWY kot
Cudny, po prostu CUDNY <zakochana>
Cudny, po prostu CUDNY <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Anioł nie kot <aniołek>
- Monic
Dziewczyny to jest ragdoll, on ma to w genach! <lol> Noszenie na rękach, poddawanie się wszystkiemu, kąpielom, czesaniu (czesać się lubi!), obcinaniu pazurków...To jest taka lala, z którą można zrobić wszystko! Kot idealny do dzieci, NIGDY nie wystawił pazurków, NIGDY! U weterynarza, na nas, na Tośkę, nawet przy zabawie! Jakby nie wiedział jak to się robi;-) Dlatego też Tosia fajnie go uzupełniała, ona to już miała charakterek brysiowy, tak jak mówicie. Już podczas choroby jak miała biegunkę myślałam jak ja ją po wszystkim wykąpie (musiałabym w długim rękawie chodzić przez tydzień:-P)...nie doczekałam się tego niestety:-( Noszenie Tosi na rękach - na początku nie było mowy, potem wytrzymywała z grzeczności 2 minuty max! No miała już dziewczynka swój charakterek, a Timon...No mówię Wam - ciapa, laleczka, mysio pysio - RAGDOLL z krwi i kości Jest pocieszny i słodki, naprawdę żywa maskotka. A kąpać go czasem trzeba bo nie daje rady z myciem tego futra i po jakimś czasie ono jest takie "przykurzone" w dotyku. A teraz też trzeba było po tym całym wirusie u nas, leżał na legowiskach po Tosi, ona miała biegunkę, krew, on leżał koło niej, lizał ją...Jakoś tak miałam potrzebę zmyć z niego to wszystko...Ten zapach choróbska Brysie jednak mają futro łatwiejsze w obsłudze, same spokojnie dają sobie radę. I dobrze, bo jeśli druga kicia będzie miała charakterek jak Tośka to też mi życie miłe i kąpać jej nie będę
- yamaha
- Genius Loci
Monic pisze:Dziewczyny to jest ragdoll, on ma to w genach! <lol> Noszenie na rękach, poddawanie się wszystkiemu, kąpielom, czesaniu (czesać się lubi!), obcinaniu pazurków...To jest taka lala, z którą można zrobić wszystko!
Wymienie stara niebieska wlochata nieco przy kosci wiewiorke na taki egzemplarz <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
(zartowalam, Missuniu, nigdy Cie na nic nie wymienie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No dobra.... jakby Pan z BMW sie mocno upieral...... <roll> <roll> <roll>
)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Z lekkim opóźnieniem i ja Was witam serdecznie :-)
Timon jest rewelacyjny, a podczas kąpieli to już w ogóle <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Zafirka jest przesłodka, jak na brysiowego malucha przystało <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Tosieńko, brykaj za Tęczowym Mostem [*]
Timon jest rewelacyjny, a podczas kąpieli to już w ogóle <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Zafirka jest przesłodka, jak na brysiowego malucha przystało <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Tosieńko, brykaj za Tęczowym Mostem [*]
- beev
Ale on grzeczny aż nie wierzę że są takie koty <lol>
Piękne ma futerko <serce>
Piękne ma futerko <serce>