Sir Newton i cyn-Amonek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ewcia

Re: Sir Newton

Post autor: Ewcia »

<lol> a może wersja była taka... Pancia się nie chciała wystarczająco zająć koteczkiem, więc koteczek zarekwirował przedmiot, który był top nr 1... ??? <diabeł>
Newtonek jest piękny <zakochana>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

<serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Cześć słodziaku. <serce> <serce> <serce>
Od mądrości oczy świecą. ;-)
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

Patrząc na Twojego Newtonka to zaczynam żałować, że nie wzięłam chłopaka <mrgreen> Ach te pućki, ta okrągła buzia...jest idealny! Piękny brysio misio! Hmmm, może Zafirka coś z niego ściągnie jak to prawie, że rodzeństwo ;-))
Awatar użytkownika
cheshire

Post autor: cheshire »

Na pewno bedzie tak samo piekna 8-) koteczki tez czesto maja ladnie okragle pysie - widzialas dorosle koteczki Pani Basi? A jak charakterek odziedziczy to juz w ogole bedziesz miec super ;-))
Newtonek np. teraz upodobal sobie spanie pol nocy ze mna i kladzie mi sie na ramieniu i przytula <zakochana> Uwielbiam to, jak mnie cos budzi a tu futerko skulone tulace sie do mnie i jeszcze przytrzymujace laputa zeby pancia nie uciekla <zakochana>
Awatar użytkownika
Monic

Post autor: Monic »

Widziałam, ma śliczne kotki, smukłe, ale jednocześnie puchate i puciaste:-) Tosi się już robiły pućki ładne, także mam nadzieję, że i nowa maluta będzie takie miała:-)
Ojjjjj how sweet! <zakochana> Tak mi się marzy śpiący ze mną kocio, zazdroszczę! U mnie łóżko chyba niewygodne bo Timon woli się na WC przytulać, a Tosia przychodziła tylko rano i to na mnie się kładła nie na łóżku :-P Ale jak wiemy to koty zwierzęta zmienne są więc czasem i po latach może nas koteł zaskoczyć i nagle przyjść z nami spać :-) Super, że tak się przytula, wiem jaka to radość jak tak kotek przyjdzie ni z tego ni z owego :-)
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Ten błysk w oku <rotfl>
Awatar użytkownika
Ewcia

Post autor: Ewcia »

Monic pisze:Widziałam, ma śliczne kotki, smukłe, ale jednocześnie puchate i puciaste:-) Tosi się już robiły pućki ładne, także mam nadzieję, że i nowa maluta będzie takie miała:-)
Ojjjjj how sweet! <zakochana> Tak mi się marzy śpiący ze mną kocio, zazdroszczę! U mnie łóżko chyba niewygodne bo Timon woli się na WC przytulać, a Tosia przychodziła tylko rano i to na mnie się kładła nie na łóżku :-P Ale jak wiemy to koty zwierzęta zmienne są więc czasem i po latach może nas koteł zaskoczyć i nagle przyjść z nami spać :-) Super, że tak się przytula, wiem jaka to radość jak tak kotek przyjdzie ni z tego ni z owego :-)
Monic tu masz rację, że koteczki potrafią się zmienić. Moja Wegunia na początku nie spała ze mną i nie tulkała się, ale po wyjeździe na wystawę wszystko zmieniło się o 180 stopni. Teraz jest pierwszym gościem w moim łóżku i wybrała sobie moje prawe ramie i śpi wtulona całą noc a rano liże mnie po nosku i głośno mruczy. Do tego gdy chodzi po mieszkaniu zawsze "zahaczy" o moją nogę aby zaznaczyć swoją obecność ;) Jest bardzo kochana i taka delikatna jak prawdziwa kobietka. Więc nigdy nie wiesz kiedy kotek nagle się zmieni ;)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Foteczki nowe by sie przydaly, sto lat juz nie bylo... :foto:
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Parysek ze mną nie śpi. Jedyny wyjątek - gdy nocujemy w hotelu, czyli na obcym terenie.
Tak Rachelka jak i Tola ze mną spały do momentu, jak Paryseczek podstępny im powiedział, ze tego im nie wolno. A powiedział z cała pewnością. Rachelka usłuchała natychmiast, natomiast Tola, która ma własne zdanie i nie zawsze słucha tego satrapy, nadal do mnie zachodzi.
Parysek zachodzi do mnie codziennie w godz. 4-5 i domaga się adoracji. Włacza traktorek, deptanie i nadstawia różne części ciała do miziania. Potem bęc pańcię w drugą rękę czółkiem. W końcu pańcia nie kaleka, kota trzeba drapać dwoma rękami. A jak mnie rozbudzi , to sobie idzie. I tak codziennie.
Zablokowany