Jeśli dobrze pamiętam, to były już przerwy w sprzedaży rondelków, może za chwilę się pojawią
Magnus i Madox
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Fusiaczku jesteś przecudowny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Bardzo się cieszę, że zajrzałeś na forum <serce>
Jeśli dobrze pamiętam, to były już przerwy w sprzedaży rondelków, może za chwilę się pojawią
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Pięknie Fusiu pozuje <zakochana> Dużo zdrówka życzę seniorkowi
Trudno się dziwić, że zabrakło rondelków, skoro 2/3 naszego forum ma je w domu <lol> Niektórzy mają nawet więcej niż jedną sztukę <gwiżdże>
Trudno się dziwić, że zabrakło rondelków, skoro 2/3 naszego forum ma je w domu <lol> Niektórzy mają nawet więcej niż jedną sztukę <gwiżdże>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Tak bardzo się śmiałam w duchu. Bo się miotam z zakupem już od co najmniej miesiąca. A jak się jednak zdecydowałam, to już po ptakach <rotfl>Becia pisze:Pięknie Fusiu pozuje <zakochana> Dużo zdrówka życzę seniorkowi![]()
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Gdyby nie to, ze koszt przesylki przekroczy koszt rondelka to bym Ci moj wyslala.
Nowiutenki, uzyty 2 razy przez jakies 5 minut <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Nowiutenki, uzyty 2 razy przez jakies 5 minut <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ponieważ nasze koty mają podobne charaktery, to mam przeczucie,że i u mnie rondelek będzie się cieszył marnym powodzeniem. Dlatego też tyle razy się wahałam <lol>
Chociaż w przeciwieństwie do Twojej Królewny, Magnus do drapaka Rufiego się w końcu całkowicie przekonał <gwiżdże>
Chociaż w przeciwieństwie do Twojej Królewny, Magnus do drapaka Rufiego się w końcu całkowicie przekonał <gwiżdże>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
No faktycznie <mrgreen> a był na pewno przedwczoraj bo się na niego nie skusiłam. Doszłam do wniosku , że drapak i rondelek to dla TZ za dużo na raz :-)Fusiu pisze:Jeżeli dobrze sprawdziłam,to również jest obecnie "brak"elwiska3 pisze:t u jest rondelek
http://www.bitiba.pl
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Rondelki już są w obu sklepach, cieszysz się? <roll>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Tak, ale muszę czekać do kolejnego zamówienia, bo tak solo to nie będę go kupował.Aga L. pisze:Rondelki już są w obu sklepach, cieszysz się? <roll>
Dzięki za info <ok>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
widocznie Magnus i rondelek nie są sobie pisani <lol> <lol> <lol>
Dziadunio Fusiu <zakochana>
Dziadunio Fusiu <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent