Soniu to się bardzo rzadko zdarzaSonia pisze:Jaki śliczny Morisek i jak ładnie pozuje na pierwszej fotce <zakochana>
Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris
- Dominikana
Morisku jakie ty masz piękne oczęta <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- beev
Yolla nie widzisz zdjęć?
U nas wypadły 4 ząbki, a Moris dalej gryzie.
Dziś przy czesaniu znalazłam pchłe i to żywa <strach> Moris się drapal ale myślałam ze on zmienia sierść i go swedzą plecki a tu franca się przyplatala i nie wiem skąd. Kot nie wychodzi nigdzie, żadnych zwierząt nie ma
Możliwe ze my przywieź listy z pracy od tamtej kotki?
Jutro kupie kropelki na pchły, mam nadzieje ze walka nie będzie tak długo jak u Missy
U nas wypadły 4 ząbki, a Moris dalej gryzie.
Dziś przy czesaniu znalazłam pchłe i to żywa <strach> Moris się drapal ale myślałam ze on zmienia sierść i go swedzą plecki a tu franca się przyplatala i nie wiem skąd. Kot nie wychodzi nigdzie, żadnych zwierząt nie ma
Możliwe ze my przywieź listy z pracy od tamtej kotki?
Jutro kupie kropelki na pchły, mam nadzieje ze walka nie będzie tak długo jak u Missy
- beev
druga pchła była na brzuchu i uciekła
dywaniki się piorą, jutro dywan do czyszczenia, odkurzanie i na święta będę miała już posprzątane
szkoda mi Morisa bo się biedak co jakiś czas drapie
ostatnio kupiłam mu mate do zabawy i drapania. Drapać nie chce a pod mate najlepiej się chowa słomke <lol>

plac zabaw się powiększa

dywaniki się piorą, jutro dywan do czyszczenia, odkurzanie i na święta będę miała już posprzątane
szkoda mi Morisa bo się biedak co jakiś czas drapie
ostatnio kupiłam mu mate do zabawy i drapania. Drapać nie chce a pod mate najlepiej się chowa słomke <lol>

plac zabaw się powiększa