Bilbo "Bambaryła" Agilis Cattus*Pl
- Agnieszka
Dzięki, Beatko. Miło Cię było gościć.
Z przyjemnością pomiziam osobiście Twoją Trójcę, a szczególnie Delisię
Pozdrowienia od BamBaryły, który tak się rozochocił imprezowo, że z braku bibki wieszak na drzwiach łazienki dziś w nocy zdemolował. Za pomocą biustonosza (sic!)
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Kolejna wizytacja odbyła sie już miesiąc temu, no nie ma kiedy załadować...
Agnieszko nie zabij, na zdjęcia z kranem trzeba jeszcze poczekać, bo nie wiem, co zrobiłam z płytą, na której je nagrałam Jak tylko znajdę, wspaniały Bam ze strużką na brodzie na pewno ukaże się światu
I Poseł wreszcie w całej krasie, chociaż aparat zaczął już odmawiać posłuszeństwa, bo bateria się raczyła wyczerpać.
Na Bertę już baterii zabrakło...
Agnieszko nie zabij, na zdjęcia z kranem trzeba jeszcze poczekać, bo nie wiem, co zrobiłam z płytą, na której je nagrałam Jak tylko znajdę, wspaniały Bam ze strużką na brodzie na pewno ukaże się światu
I Poseł wreszcie w całej krasie, chociaż aparat zaczął już odmawiać posłuszeństwa, bo bateria się raczyła wyczerpać.
Na Bertę już baterii zabrakło...
-
- Hodowca
Aya pisze:Bambaryłek jest śliczny Oczy jak u Clary, jest naprawdę piękny ! Poseł z kolei zachwyca pięknie rozłożonym dwubarwnym kolorkiem. Białe łapki są rozczulające.
_________________________________________________________Mały Lew pisze:Bamcio jest powalający, śliczny misiak
Poseł przy nim wygląda jakby był na diecie Ach te łatki...
Super chłopaki, głasków cała garść dla każdego oddzielnie
- Agnieszka
Nie zabiję. Gdzieżbym śmiała rękę podnosić na Matkę Prawie Wszystkich Godnych Uwagi Brytyjczyków
A Posio jest taki smukły pod warunkiem, że zamkniesz oczy na wysokości brzuszka. Ostatnio poobserwowałam i okazuje się, że na każdą miseczkę chrupek zjedzoną przez BamBaryłkę przypadają 3 (słownie trzy) Posłowe.
Dziękuję za fotki i za głaski. Przekazałam sumiennie.
A Posio jest taki smukły pod warunkiem, że zamkniesz oczy na wysokości brzuszka. Ostatnio poobserwowałam i okazuje się, że na każdą miseczkę chrupek zjedzoną przez BamBaryłkę przypadają 3 (słownie trzy) Posłowe.
Dziękuję za fotki i za głaski. Przekazałam sumiennie.
- Kontakt:
- kociara
- Hodowca Junior
- Hodowla: Agilis Cattus*PL
- Kontakt:
-
- Hodowca
_________________________________________________________Ania i Krzysiek pisze:Dobre
Nasz Franuszek zupełnie nie rozumie, że ta woda co z kranu jest pijalna. Bardziej interesuje go gdzie to ucieka. Czasem można więc zaobserwowac go z nosem wetkniętym w odpływ, kiedy po głowie płynie mu strumyk wody.
Ostatnimi jednak czasy rozrosło mu się na Tośkowym prowiancie od którego nie sposób go odciągnąc, a który pochłania z prędkością światła i stał się kotem wybitnie naziemnym. Do umywalki już nie dolatuje (zresztą i tak by się już w niej nie zmieścił).
Bam jak zwykle rządzi Pozdrawiamy go sererdecznie, jego parlamentarnego kolegę i cały personel techniczny