Megi i Fibi :)
- Renia
Dorotko,
Fibi dostaje raz w tygodniu steryd o przedłużonym działaniu, do tego raz dziennie tabletka Dia Dog n' cat oraz 5 ml siemienia lnianego. Karma- wyłącznie hypoalergenic. Nie jemy puszek, saszetek, kabanosów, przysmaczków itp, także rozpieszczanie mojej kochaniutkiej ogranicza się "tylko" do mizianek <serce>
Fibi dostaje raz w tygodniu steryd o przedłużonym działaniu, do tego raz dziennie tabletka Dia Dog n' cat oraz 5 ml siemienia lnianego. Karma- wyłącznie hypoalergenic. Nie jemy puszek, saszetek, kabanosów, przysmaczków itp, także rozpieszczanie mojej kochaniutkiej ogranicza się "tylko" do mizianek <serce>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- Renia
Dorotko ja mimo wszystko skorzystam z Twojej propozycji, muszę jedynie uzyskać odpowiednie materiały
Zawsze co dwie głowy to nie jedna :-)
Ślicznie dziękuję wszystkim za kciuki i miłe słowa. Dzisiaj już Fibulka nie jest taka smutna i obrażona. Wyleguje się w słoneczku i tylko nadstawia łebek do głaskania
Koniecznie muszę jej teraz kupić jakieś płaskie legowisko, żeby nie marzła w ten goły brzuszek. Myślę, że jak położę tam, gdzie najczęściej się wyleguje (czyt. na szafie), to będzie korzystała :-)
Ślicznie dziękuję wszystkim za kciuki i miłe słowa. Dzisiaj już Fibulka nie jest taka smutna i obrażona. Wyleguje się w słoneczku i tylko nadstawia łebek do głaskania
Koniecznie muszę jej teraz kupić jakieś płaskie legowisko, żeby nie marzła w ten goły brzuszek. Myślę, że jak położę tam, gdzie najczęściej się wyleguje (czyt. na szafie), to będzie korzystała :-)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Są takie watowane maty na parapety- ale moje koty omijają wszelkie podkladki, wolą prosto na meblu zalegać...Renia pisze:Dorotko ja mimo wszystko skorzystam z Twojej propozycji, muszę jedynie uzyskać odpowiednie materiałyZawsze co dwie głowy to nie jedna :-)
Ślicznie dziękuję wszystkim za kciuki i miłe słowa. Dzisiaj już Fibulka nie jest taka smutna i obrażona. Wyleguje się w słoneczku i tylko nadstawia łebek do głaskania![]()
To była depilacja brazylijska, czy jaka? <lol>
Mam nadzieję, że jelitko już szybko wróci do swojej dawnej formy. Ważne, że Fibździoch już zbadany dokumentnie i żadnych niedomowień nie ma
- koteczek555
- Kontakt: