Meg zwana Kocinką
- Izabela AD
Re: Meg zwana Kocinką
Życzę powodzenia! Co prawda to będzie bardzo trudne i może bardzo długo trwać . Zdawaj relację na bieżąco. Moja koleżanka zaadoptowała trzy koty prosto przyniesione z piwnicy . Jeden trafił jako mały kociak nazwany Kundziusiem. Drugiego przyniosła jej córka po dwóch latach, kiedy wracała ze szkoły- Misię ( około 2letnią ). I tak Kundziusz i Misia tworzyli zgrane stado prze sześc lat . W ubiegłym roku uratowałam kotkę u mnie na działce i po leczeniu zaczęłam szukac jej domku . Bez zastanowienia koleżanka wzięła ją do domu. Na początku były problemy ,ale Koleżanka robiła dosłownie wszystko aby zgrać stado i już z trzeciej kotki zrobić kotkę domową . I wcale nie było łatwo ! Obecnie razem mieszkają już rok i jest super! Kundziuś biega i bawi się z Łatką a Misia śpi lub obserwuje i odwrotnie . Trzymam mocno kciuki !
- kosanna
Izabelo dziękuję za słowa otuchy! U mnie na razie jeszcze trwa sprzątanie mieszkania, pakowanie, segregowanie, wyrzucanie niepotrzebnych rzeczy. Meg obserwuje to całe zamieszanie z uwagą i chyba trochę jej szkoda różnych rzeczy, które powolutku wyjeżdżają z mieszkania np. ulubionego sekretarzyka z którego miała świetny punkt widokowy na całe mieszkanie prawie jak latarnia morska. Tak, że Megane obserwuje i robi wielkie oczy:

Głaski dla wszystkich milusińskich! :-)

- yamaha
- Genius Loci
<ok> <ok> <ok> <ok> zeby poszlo, jak chcesz
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Też trzymam <ok> <ok> <ok> żeby się wszystko ułożyło po Twojej myśli <ok> <ok> <ok>
- margita
- Agilisowy Rezydent
ale dawno nie widziałam Meguni...
<serce> <serce> <serce>
no nie ma innej opcji ... chłopaki muszą pokochać Megunię ... trzymam za to bardzo mocne kciuki <ok> <ok> <ok>
no nie ma innej opcji ... chłopaki muszą pokochać Megunię ... trzymam za to bardzo mocne kciuki <ok> <ok> <ok>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Ty potworze , chyba powinnyśmy podziękować panu K bo inaczej byś nie wróciła
Zawalcz, miej wiarę i postępuj mądrze , a los może okaże się łaskawy
i wszystko skończy się " ... i żyli długo i szczęśliwie " czego Wam życzę.
Zawalcz, miej wiarę i postępuj mądrze , a los może okaże się łaskawy
i wszystko skończy się " ... i żyli długo i szczęśliwie " czego Wam życzę.