Meg zwana Kocinką

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Izabela AD

Re: Meg zwana Kocinką

Post autor: Izabela AD »

Życzę powodzenia! Co prawda to będzie bardzo trudne i może bardzo długo trwać . Zdawaj relację na bieżąco. Moja koleżanka zaadoptowała trzy koty prosto przyniesione z piwnicy . Jeden trafił jako mały kociak nazwany Kundziusiem. Drugiego przyniosła jej córka po dwóch latach, kiedy wracała ze szkoły- Misię ( około 2letnią ). I tak Kundziusz i Misia tworzyli zgrane stado prze sześc lat . W ubiegłym roku uratowałam kotkę u mnie na działce i po leczeniu zaczęłam szukac jej domku . Bez zastanowienia koleżanka wzięła ją do domu. Na początku były problemy ,ale Koleżanka robiła dosłownie wszystko aby zgrać stado i już z trzeciej kotki zrobić kotkę domową . I wcale nie było łatwo ! Obecnie razem mieszkają już rok i jest super! Kundziuś biega i bawi się z Łatką a Misia śpi lub obserwuje i odwrotnie . Trzymam mocno kciuki !
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Izabelo dziękuję za słowa otuchy! U mnie na razie jeszcze trwa sprzątanie mieszkania, pakowanie, segregowanie, wyrzucanie niepotrzebnych rzeczy. Meg obserwuje to całe zamieszanie z uwagą i chyba trochę jej szkoda różnych rzeczy, które powolutku wyjeżdżają z mieszkania np. ulubionego sekretarzyka z którego miała świetny punkt widokowy na całe mieszkanie prawie jak latarnia morska. Tak, że Megane obserwuje i robi wielkie oczy:

Obrazek

:kotek: Głaski dla wszystkich milusińskich! :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:kotek: :kotek: :kotek:
<ok> <ok> <ok> <ok> zeby poszlo, jak chcesz ;-))
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Też trzymam <ok> <ok> <ok> żeby się wszystko ułożyło po Twojej myśli <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ale dawno nie widziałam Meguni... :kotek: <serce> <serce> <serce>
no nie ma innej opcji ... chłopaki muszą pokochać Megunię ... trzymam za to bardzo mocne kciuki <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ty potworze , chyba powinnyśmy podziękować panu K bo inaczej byś nie wróciła :hammer:
Zawalcz, miej wiarę i postępuj mądrze , a los może okaże się łaskawy
i wszystko skończy się " ... i żyli długo i szczęśliwie " czego Wam życzę.
Zablokowany