Przewijam ten post z października, przewijam... Simon, no.. Ślicznie! Bazyl... Kocia Mordeczka podobna do mojego Fryderynia, przewijam dalej, Apsik vel Grucha... <rotfl> I tu wybuchnęłam śmiechem
Bazyl, Simon i Apsik
- gosiaczek8807
Re: Bazyl, Simon i Apsik
Musiałam zajrzeć do mojego ukochanego wątku 
Przewijam ten post z października, przewijam... Simon, no.. Ślicznie! Bazyl... Kocia Mordeczka podobna do mojego Fryderynia, przewijam dalej, Apsik vel Grucha... <rotfl> I tu wybuchnęłam śmiechem
Mój ulubieniec taki mężny! <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Chętnie bym popatrzyła ma chłopaków w te szare popołudnia 
- yamaha
- Genius Loci
Oj, i ja tez <roll> <roll> <roll>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Właśnie coś malutko ostatnio Anity na forum 
- yamaha
- Genius Loci
chyba to, ze rzucila palenie nie ma z tym nic wspolnego, co ? <hm>
Anitko, wracaj do nas, teskno nam !
Pokaz jakies lale nowe moze albo nie wiem co tam wyczarowalas innego <roll>
Anitko, wracaj do nas, teskno nam !
Pokaz jakies lale nowe moze albo nie wiem co tam wyczarowalas innego <roll>
- Betuś
Oj faktycznie, dawno tu nowych zdjeć nie było, noga pewnie juz wyzdrowiala... No nic, będę czekać 
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Oj pamiętacie o nas
.Jestem, jestem i podczytuję, choć mało piszę. Ale zapewniam, że was stale śledzę <diabeł> .
Noga- zdrowa. Pęłky mi dwie żyły, stąd ten ból. Doktor jednak je wyoglądał i powiedział, że żyły mam tak ładne jak nóżki ( żartowniś <diabeł> ) i nie widzi żadnych zatorów ani nawet tendencji do nich. Dostałam tabsy i żel i nakaz noszenia opaski kompresyjnej do biegania.
Chłopaki żrą, śpią, żrą, tulą się, śpią. Zima idzie. Zdjęć mamy mało bo ja strasznie zarobiona jestem ostatnio a do tego chyba złapałam jakąś jesienną depresję. Od trzech miesięcy nie palę fajek i słodycze pochłaniam tonami to i się zapasłam jak hipopotam a nawet napisać mogę, że jak Apsik.
<diabeł> no ja sobie wypraszam, przecież trzymam linię, obłą bo obłą ale jednak

maruda

śpiochy

Noga- zdrowa. Pęłky mi dwie żyły, stąd ten ból. Doktor jednak je wyoglądał i powiedział, że żyły mam tak ładne jak nóżki ( żartowniś <diabeł> ) i nie widzi żadnych zatorów ani nawet tendencji do nich. Dostałam tabsy i żel i nakaz noszenia opaski kompresyjnej do biegania.
Chłopaki żrą, śpią, żrą, tulą się, śpią. Zima idzie. Zdjęć mamy mało bo ja strasznie zarobiona jestem ostatnio a do tego chyba złapałam jakąś jesienną depresję. Od trzech miesięcy nie palę fajek i słodycze pochłaniam tonami to i się zapasłam jak hipopotam a nawet napisać mogę, że jak Apsik.
<diabeł> no ja sobie wypraszam, przecież trzymam linię, obłą bo obłą ale jednak

maruda

śpiochy

- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Apsior jest niemozebny <rotfl> <rotfl> <rotfl>
To spojrzenie "No cooooooooooooo ?" <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Apsior jest niemozebny <rotfl> <rotfl> <rotfl>
To spojrzenie "No cooooooooooooo ?" <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Apsik jest niezwykle pocieszny, gruszeczka z zadziorną minką <lol> Cudny jest <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Simon i Bazyl za to, jak na brytki przystało bardzo poważni <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Simon i Bazyl za to, jak na brytki przystało bardzo poważni <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: