Euphoria & Gasper

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ewcia

Re: niebieska dziewczynka :)

Post autor: Ewcia »

Oj prześliczne zdjęcia, a Twoja koteczka to mis pozowania. ;) Może przeoczyłam, ale z jakiej hodowli bierzecie maleństwo?
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Ewcia pisze:Oj prześliczne zdjęcia, a Twoja koteczka to mis pozowania. ;) Może przeoczyłam, ale z jakiej hodowli bierzecie maleństwo?
Kicia jest z hodowli "celtic mist" w Irlandii :-)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Witam sąsiadkę!
piękna kuleczka z Wami zamieszka :-)
Awatar użytkownika
dagusia

Zaczynam odliczanie pełną parą <ok> Od jutro dokładnie 2 tygodnie i jadę po moją dziewczynkę <mrgreen> nie moge sie doczekać..... <yamaha>
Niedawno dotarło do nas zamównienie z zooplusa. Wszystko przyszło w 3 duzych kartonach i jeden niestety był zniszczony <wsciekly> Był to akurat drapak. Mój TŻ długo nie myśląc zaczął go składać, gdyż bał się, że jakieś części mogły się zgubić po drodze. Tak wyglądał karton po dostawie

Obrazek

Obrazek

Po ok 30 minutach na szczęście okazało się, że żadnych części nie brakuje. Drapak w gotowości czeka na Euphi <mrgreen>

Obrazek

Kurcze nie wiem dlaczego zdjecia w fotosiku mi sie poobracały i nie wiem jak je "wyprostować" hmmmm...... <suchy> poki co zostawiaj je tak ;-))
Awatar użytkownika
*Basia

Post autor: *Basia »

O super :))
Kupiliście drapak nad którym myślałam. dajcie znać jak się będzie Wam spisywał. Może jeszcze się na niego skusze :)
Awatar użytkownika
dagusia

*Basia pisze:O super :))
Kupiliście drapak nad którym myślałam. dajcie znać jak się będzie Wam spisywał. Może jeszcze się na niego skusze :)
Wygląda bardzo ładnie, jest stabilny i wydaje się idealny dla dużych kotów. W dodatku można wyprać legowiska, żeby niunia zawsze miała czysto :-) Ale ostateczna ocena i tak nalezy do Euphi, oczywiście dam znać czy jej się spodobał czy nie :) A wy juz jakis kupiliście czy jeszcze się zastanawiacie??
Awatar użytkownika
*Basia

Post autor: *Basia »

My kupiliśmy póki co prosty słup 120cm wysoki o średnicy 16cm. Ciagle się wahałam i zastanawiałam co się kotu spodoba co nie. Mieliśmy nieco poźniej kupować mieszkanie i ostatecznie nie wiedziałam jak dużą przestrzenią będę dysponować i jakimi kolorami - chciałabym żeby jednak wpasował się on w pomieszczenie w którym będzie stał. Ciągle się zastanawiam czy szukać czegoś gotowego czy postawić na jakiś projekt własny. Póki co kot ma skonstuowane to tak że po jednej stronie drapaka ma taborecik a po drugiej komodę więc zawsze to daje jakaś możliwość poruszania się w boki. Chciałam pozanać upodobania kota zanim ostatecznie zdecyduje się na jakiś drapak. Norwegi są nieco inne niż brytyjczyki i są absolutnie wysokopienne dlatego zastanawiam się nad sufitowym rufim, który miałaby dużo poziomów, półek i umożliwił wejście kotu pod sam sufit pod którym dodatkowo mm plan zamontować półki które rozciągałby się w sumie przez około 6m
Awatar użytkownika
dagusia

:choinka: Dotarłam do domu na święta i dopiero teraz mam chwilkę żeby życzyć Wam wszystkim zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia, bogatego mikołaja <santa1> oraz szczęśliwego Nowego Roku 2015 :party: Oczywiście dużo zdrowka i radości dla naszych czworolapkow :kotek: Niech przyszły rok spełni wszystkie Wasze marzenia :winko:
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Ja równiez witam sąsiadkę z Irlandii :) Piękna kotunia - bardzo fotogeniczna. Będziecie mieć z niej dużo uciechy :)

Pozdrawiam i życzę Wesołych i spokojnych świąt!
Awatar użytkownika
dagusia

Witam kolejna sasiadke ☺ widzę, że jest tutaj nas troszke na forum. Bardzo się ciesze, może kiedyś zrobimy sobie jakieś meeting hehe ☺
Zablokowany