Przystojniak Pajton z bratem Nandusiem
- dagusia
Re: Przystojniak Pajton z Britabby*PL
Witamy na forum Ja moją dziewczynkę odbieram 3 stycznia, dzień po Tobie więc doskonale rozumiem, jak ten czas wolno leci..... Możemy zacząć odliczać razem <mrgreen>
Bym zapomniałą pochwalić ślicznego kocurka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Bym zapomniałą pochwalić ślicznego kocurka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Izabela AD
Witamy , ale czekamy na fotki u Ciebie w domku .... :-)
- Natashas
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie!
Bardzo się cieszę, że jest takie miejsce jak to forum, w którym możemy dzielić się tym co mamy w serduchu. Najważniejsze, że jest tu tyle ludzi kochających koty, bo nie każdy rozumie jaka to wielka radość oczekiwać lub mieć takiego domownika.
Czas do przybycia Pajtonia umila mi przeglądanie Waszych kociastych i muszę przyznać, że wszystkie są tak cudowne, każdy ma coś wyjątkowego, a zdjęcia to tak świetnie dokumentują. Początkowo miałam w głowie tylko niebieskie brytki, a teraz to już przepadłam i podobają mi się wszystkie. Koniecznie miał być jednokolorowy, a aktualnie zachwycam się i łaciatymi krówkami.. A to dopiero początek mojej (jak to tu określacie) "choroby" :-)
Dagusiu jak fajnie, że w podobnym czasie trafią do nas maluchy. Widziałam, że u *Basi również, także będziemy mogły wymieniać się bardzo świeżymi informacjami jak przebiega aklimatyzacja. A to już tylko parę dni.. <tańczy>
Bardzo się cieszę, że jest takie miejsce jak to forum, w którym możemy dzielić się tym co mamy w serduchu. Najważniejsze, że jest tu tyle ludzi kochających koty, bo nie każdy rozumie jaka to wielka radość oczekiwać lub mieć takiego domownika.
Czas do przybycia Pajtonia umila mi przeglądanie Waszych kociastych i muszę przyznać, że wszystkie są tak cudowne, każdy ma coś wyjątkowego, a zdjęcia to tak świetnie dokumentują. Początkowo miałam w głowie tylko niebieskie brytki, a teraz to już przepadłam i podobają mi się wszystkie. Koniecznie miał być jednokolorowy, a aktualnie zachwycam się i łaciatymi krówkami.. A to dopiero początek mojej (jak to tu określacie) "choroby" :-)
Dagusiu jak fajnie, że w podobnym czasie trafią do nas maluchy. Widziałam, że u *Basi również, także będziemy mogły wymieniać się bardzo świeżymi informacjami jak przebiega aklimatyzacja. A to już tylko parę dni.. <tańczy>
- Łatka
Witamy ślicznego kocurka i jego oddaną służbę
- Joanna P.
Witam rodzinę
Dokładnie rok temu wyczekiwałam Lemmy'ego od Lili (po tych samych rodzicach), poza tym Harry jest ojcem całej mojej trójki :-)
Bardzo się cieszę, że słodziak Pajton zostaje na forum
Dokładnie rok temu wyczekiwałam Lemmy'ego od Lili (po tych samych rodzicach), poza tym Harry jest ojcem całej mojej trójki :-)
Bardzo się cieszę, że słodziak Pajton zostaje na forum
- Natashas
Joanna P. Twoje wszystkie kotki są cudne, a szczególnie można zazdrościć Wam ogrodu, a zdjęcia gdzie trzy ogonki siedzą na parapecie są poprostu cudne i to chyba jedno z moich dalekich marzeń :-) Harry dobrze spełnia swoją rolę, bo wszystkie jego kociaki są cudne.. bardzo podoba mi się również czekoladowa Pralinka i żeby tak od razu wziąć dwa ahh..
- Natashas
Z okazji tego, że już tu jestem to chciałabym wszystkim odwiedzajacym życzyć
Spokojnych i wesołych świąt,
Zdrowia całej rodzinie,
Życia w zgodzie i szczęściu,
By każdy zwierzak niósł ze sobą pociechę,
I oby cały przyszły rok był bez zmartwień!
Z uwagi na aktualny brak mojego kociaka do kartki dołączyłam wykonany własnoręcznie stroik :-)
Życzy Natalia
Spokojnych i wesołych świąt,
Zdrowia całej rodzinie,
Życia w zgodzie i szczęściu,
By każdy zwierzak niósł ze sobą pociechę,
I oby cały przyszły rok był bez zmartwień!
Z uwagi na aktualny brak mojego kociaka do kartki dołączyłam wykonany własnoręcznie stroik :-)
Życzy Natalia
- beev
Zdrowych i Wesołych Świąt Natalio
- Łatka
Wesołych świat życzę
- dagusia
Zdrowych i radosnych Świąt życzę oby ten czas do odbioru kotka jak najszybciej minął