Oczywiście czekamy na fotofelacje jak juz maleństwo będzie z Wami <mrgreen>Cześć! :)
- dagusia
Re: Cześć! :)
Basiu to ja Wam życzę oprócz zdrowych i wesołych świąt, aby te 4 dni w oczekiwaniu na 4 lapki nie były wiecznościa
Oczywiście czekamy na fotofelacje jak juz maleństwo będzie z Wami <mrgreen>
Oczywiście czekamy na fotofelacje jak juz maleństwo będzie z Wami <mrgreen>- *Basia
Dziękujemy i rownież życzymy wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze nie tylko w święta ale przez cały rok :-). Dni zostały zaledwie 2! Bo dziś i dnia odbioru nie liczę już 
- *Basia
Kochani pierwsze kilka godzin za nami. Kot jest absolutnie fenenalny, jestem w nim zakochana. Spodziewałam sie kilku dni w kącie, uciekania przed psem, braku apetytu i nie kuwetkowania. Tymczasem właściwie niechcący kot miał bliskie spotkanie z psem. Skończyło sie nafukaniem na kundla i jego wycofaniem. Potem Pixel pozwiedzał wszystkie kąty w pokoju. Odważnie zawołany przychodzi do człowieka, przytula się i włącza traktorek kiedy się go mizia. Kilkanaście minut później odbyło się drugie spotkanie kot - pies. Pies jest mocno ekscytuje, robi sporo hałasu kot obserwuje go z góry, kryje sie za mną i udaje większego niż jest :-) doszliśmy do etapu ze pies leży tyłem do kota a ten go obserwuje lub nawet drzemie. Zostawiliśmy uchylone drzwi z pokoju. Pies był w salonie z moim Tomkiem a ja w kuchni robiłam obiad. Moje zdziwienie kiedy kot postanowił do mnie dołączyć było ogromne. Sam przyszedł do kuchni taranując przy tym psa. Śmiało zwiedził cała kuchnie i polubił kuchenny parapet na którym uciął sobie drzemkę. Bez zbędnych zastanowień pije wodę z psiej miski. Jest bardzo towarzyski. Chętnie się bawi, korzysta z drapaka, zrobił już nawet siku do kuwetki
teraz siedzimy w salonie który zaczął nieśmiało zwiedzać :-).
- asiak
- Agilisowy Rezydent
*Basia pisze:Kochani pierwsze kilka godzin za nami. Kot jest absolutnie fenenalny, jestem w nim zakochana. Spodziewałam sie kilku dni w kącie, uciekania przed psem, braku apetytu i nie kuwetkowania. Tymczasem właściwie niechcący kot miał bliskie spotkanie z psem. Skończyło sie nafukaniem na kundla i jego wycofaniem. Potem Pixel pozwiedzał wszystkie kąty w pokoju. Odważnie zawołany przychodzi do człowieka, przytula się i włącza traktorek kiedy się go mizia. Kilkanaście minut później odbyło się drugie spotkanie kot - pies. Pies jest mocno ekscytuje, robi sporo hałasu kot obserwuje go z góry, kryje sie za mną i udaje większego niż jest :-) doszliśmy do etapu ze pies leży tyłem do kota a ten go obserwuje lub nawet drzemie. Zostawiliśmy uchylone drzwi z pokoju. Pies był w salonie z moim Tomkiem a ja w kuchni robiłam obiad. Moje zdziwienie kiedy kot postanowił do mnie dołączyć było ogromne. Sam przyszedł do kuchni taranując przy tym psa. Śmiało zwiedził cała kuchnie i polubił kuchenny parapet na którym uciął sobie drzemkę. Bez zbędnych zastanowień pije wodę z psiej miski. Jest bardzo towarzyski. Chętnie się bawi, korzysta z drapaka, zrobił już nawet siku do kuwetkiteraz siedzimy w salonie który zaczął nieśmiało zwiedzać :-).
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Super <ok> <ok> <ok>
- dagusia
Basiu to super wieści <ok> <ok> natychmiastowa aklimatyzacji maleństwa
zazdroszczę ze juz maleństwo z Wami, ja czekam jeszcze kilka dni...
- *Basia
Kot zachowuje się jakby był z nami od zawsze
. Wczoraj lizał mnie po rękach a dzis po twarzy i czole i myślę że obiad z surowej wołwinki nie był w tym przypadku bez znaczenia. Ta radość przy misce <serce> bezcenna! Nawet podjadł nieco suchych chrupek - bardzo mało, ale lepsze to niż nic. Chyba royal mu nie bardzo podchodzi w hodowli wiem, że wyjadały dorosłym kotom różne karmy. Za to sucha bozita podana w ilości jedna łyżka stołowa znikęła w kika seknd. Pomieszałam royala z bozitą może to coś da...
Młody załatwia się bezbłędnie chociaż jak wszyscy jesteśmy w salonie to na myśl mu nie przyjdzie wyjść do kuwety. Chociaż drogę zna
. Dziś jakieś 2,5 h siedzieli sami w domu. Po pwrocie zastałam sisiu i kupkę w kuwecie
Kto by pomyślał, że takie coś będzie cieszyć.
Młody załatwia się bezbłędnie chociaż jak wszyscy jesteśmy w salonie to na myśl mu nie przyjdzie wyjść do kuwety. Chociaż drogę zna
- *Basia
- alakin
Oooo <shock> nowe gwiazdkowe prezenty juz są
Gratuluje słodziaka ... <zakochana>
Przesyłamy x2

Gratuluje słodziaka ... <zakochana>
Przesyłamy x2
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Cudnie! Bardzo się cieszę.