Kot Teodor ;)
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Kot Teodor ;)
zadzwoń koniecznie...może Teoś tylko sobie ranę rozlizał i trzeba mu będzie sreberkiem jeszcze raz posmarować......najważniejsze by szwy nie puściły......ale na pewno z wetem trzeba się skontaktować...
<ok> <ok> <ok> <ok> by szwy się nie rozeszły....trzymam mocno...
<ok> <ok> <ok> <ok> by szwy się nie rozeszły....trzymam mocno...
- Dominikana
Jesteśmy już po wizycie. Zapakować Teo w transporter ...dziś graniczyło z cudem...jak wrzuciłam kawałek wołowinki to dobiero wszedł do środka. Okazało się że rozlizał sobie jedną z ranek, dostał zastrzyki i powinno być już tylko lepiej. Bez tego może też by się obyło ale ja wolę dmuchać na zimne. Oby ten mój czorcik posiedział spokojnie na swej puchatej dopince i nie ganiał jak szalony bo przyprawi mnie o zawał...
- beev
dobrze że już wszystko ok
<ok> oj te nasze kociaki jak dzieci 
- norka
- Agilisowy Rezydent
no tak...z tymi naszymi łobuzami kochanymi to tak jest...nie usiedzą grzecznie na doopkach.....ale najważniejsze że jesteś Olu już spokojniejsza....i kotek zaopatrzony jak należy.... :-) :-)
będzie dobrze...

będzie dobrze...
- cheshire
Teodorku, nie wolno tak, chyba nie chcesz zostać kosmonautą w kołnierzu 
- Dominikana
Już ciut spokojniejsza o "maluszka" mam nadzieję, że sytuacja się unormuje... Jeśli nie to czeka nas wizyta pod koniec tygodnia. Staram się go pilnować by nie wariował ale to nie jest łatwe....teraz sobie smacznie śpi. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Teo w kołnierzu pewnie szybko by się jego pozbył znając jego możliwości
oby to nie było potrzebne.
- dagusia
Musi sie unormować, nie ma wyjścia
Ja i Euphi trzymamy kciuki <ok>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za dobre gojenie ranki <ok>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Oj Teosiu nie brykaj na razie zbyt intensywnie
A o weta tak tylko zapytałam, bo nasze forumowe Miziaki też przecież z Jelcza są, to może do tej samej pani wet chodzicie

A o weta tak tylko zapytałam, bo nasze forumowe Miziaki też przecież z Jelcza są, to może do tej samej pani wet chodzicie
- Dominikana
Chyba do tej samej ... bo widziałam ogłoszenie z malutkimi miziaczkami :-) Powiem szczerze, że nawet nie wiem czy w naszych Laskowicach jest jakiś jeszcze gabinetPyzowePany pisze:Oj Teosiu nie brykaj na razie zbyt intensywnie![]()
![]()
A o weta tak tylko zapytałam, bo nasze forumowe Miziaki też przecież z Jelcza są, to może do tej samej pani wet chodzicie![]()
![]()