Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No niestety, mój małż jest w domu i cały dzień ją pilnuje. Jak na razie nic ją nie ruszyło. Może, jak wrócę z pracy to pójdzie, bo ona mi tak zazwyczaj robi, cały dzień nic, a jak tylko ja wrócę, to idzie do kibelka robić grubsze sprawy, a już szczególnie na bank, jak akurat obiad jemy. Trzymajcie kciuki, żeby i tym razem zrobiła mi taki numer. Do weta jedziemy na 17.40 to jeszcze ma trochę czasu.
- mimbla
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dzięki dziewczyny za kciuki, opłacały się, bo się udało w ostatniej chwili. Do weta musieliśmy wyjechać o 16.50, żeby zdążyć na 17.40, a Brysia o 16.45 łaskawie stwierdziła, że może teraz odwiedzi kuwetkę i sobie pomedytuje. My w napięciu oczekiwaliśmy czy będzie qupal czy tylko siku. No i udało się! Strasznie mi ulżyło, że jednak nie będziemy musieli przeżywać lewatywy. Brysia dostała dzisiaj antybiotyk, pastę do pysia na przewód pokarmowy i to wszystko. Oczywiście, jak wróciliśmy i wyszła z transporterka, to zostaliśmy porządnie przez nią okrzyczani. Popyskowała na nas, żebyśmy nie myśleli, że tak można księżniczkę traktować. Dzisiaj już sobie po trochu ładnie je suche. Bardzo się cieszę, że już widać jakieś postępy i Brysia już dużo lepiej się zachowuje. Do niedzieli jeszcze będziemy jeździć na zastrzyki, a potem zobaczymy, co wet nam dalej zaleci i jaki wynik przyjdzie z Warszawy.
Ściskam Was mocno
Ściskam Was mocno
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: