Mój pierwszy worek nie pylił wcale. Ja już nigdy nie zamówię żadnego nowego żwirku w pakiecie, bo też się bardzo rozczarowałam, ale nie od razu. Przepraszam SoniuSonia pisze:Dzisiaj wsypałam żwirek Flamingo i jestem załamana![]()
Już miałam różne żwirki, ale tak jak ten pyli to po prostu masakra jakaś. (...)
Żwirek
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Żwirek
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
U mnie teraz każdy żwirek się rozwala w drobne części. I tak jak już ktoś wspominał.. to musi być związane z okresem grzewczym. Magnus ma ukochaną kuwetę w ciepłym miejscu.. i GG oraz Extreme Classic jednakowo rozpadają się na wiele części. U mamy jest lepiej bo kuweta Fusia jest w chłodnym miejscu.
Kupiłam dla Fusia żwirek Flamingo już jakiś czas temu. Jak tylko mama otworzy, to i ja napiszę odczucia.
Kupiłam dla Fusia żwirek Flamingo już jakiś czas temu. Jak tylko mama otworzy, to i ja napiszę odczucia.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No ja juz jakis czas temu po narzekaniu na GG Master
znowu do niego wróciłam i nie narzekam pieknie się zbryla tylko troszkę się pyli ale da się spokojnie wytrzymać :-) nawet wielkie bryłki Kolorusia pięknie się trzymają 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Lenko nie masz co przepraszać, przecież to nie Twoja wina, że sobie producent robi jaja z ludzi i robi super żwirek żeby złapać klientów, a potem miesza dużo gorszy skład, żeby było tanim kosztem. Ale daleko z taką polityką nie zajadą, bo choćby nie wiem jaki dobry żwirek robili, to ja go już na pewno nie kupię. Myślę, że nie tylko ja, ale więcej ludzi tak zrobi.Miss_Monroe pisze:Mój pierwszy worek nie pylił wcale. Ja już nigdy nie zamówię żadnego nowego żwirku w pakiecie, bo też się bardzo rozczarowałam, ale nie od razu. Przepraszam SoniuSonia pisze:Dzisiaj wsypałam żwirek Flamingo i jestem załamana![]()
Już miałam różne żwirki, ale tak jak ten pyli to po prostu masakra jakaś. (...), ale przy tym pierwszym worku żwirek wydawał się naprawdę w porządku
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Znalazłam przed chwilą nowy żwirek w Animalii :
http://animalia.pl/produkt,29771,41,pri ... -20kg.html
a poniewać puszki tej firmy znam i są naprawdę do rzeczy może i żwirek będzie wart grzechu <lol>
<roll>
http://animalia.pl/produkt,29771,41,pri ... -20kg.html
a poniewać puszki tej firmy znam i są naprawdę do rzeczy może i żwirek będzie wart grzechu <lol>
<roll>
- Miss_Monroe
- Moderator
Na początku przeczytałam "eat litter" i trochę się załamałam <lol> Ja zostaję przy Extreme Classic o zapachu pudru. Najbardziej mi odpowiada ze wszystkich żwirków do tej pory.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenka najgorzej ,ze mi też ten sam najbardziej pasuje i naszym kocim wysokościom też ale ten kurier GLSu jest nie do przeskoczenia ja już składałam na niego skargi kilka razy i d..a
nie wiem co jeszcze możemy zrobić 
-
eweli
Czy ktoś z Was testował może żwirki marek ze sklepu Maxi zoo: Fit + Fun, Multi Fit, Premiere? (szczególnie Premiere wydaje się podobny do GGM czy Extreme/ Professional Classic)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja przed sylwestrem w poniedziałek wsypałam nowy żwirek Flamingo, ale to taka porażka była, że nie mogłam wytrzymać i w środę specjalnie pojechałam do Katowic, żeby kupić cokolwiek, byleby wyrzucić ten Flamingo. Kupiłam żwirek z Vitakraftu o zapachu lawendy z herbatą czy coś takiego i wychodzi w sumie taniej, bo 12,50 zł za 5 l worek. Żwirek zbryla się bardzo dobrze, zapach taki sobie, zależy co się komu podoba, jak się mocno grzebie łopatką to troszkę pyli, ale to już takie pylenie do przyjęcia. W sumie na dwie duże kuwety wsypałam 3 worki, przy czym z trzeciego zostało mi troszkę. Są jeszcze bezzapachowe i o zapachu leśnym, ale akurat ich nie było.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
My od dzisiaj testujemy ten żwirek - http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... ean/198603 - pierwsza reakcja chłopaków "WOW, FAJNY!!!"... jest ślicznie jasny (prawie biały), grubszy niż Golden Grey, mało pyli i póki co ładnie się zbryla