Hugo & Maniuś
- yamaha
- Genius Loci
Re: Hugo Kocia Charyzma PL
<lol> <lol> <lol>
Ja tylko "lacze fakty i obserwacje", przeciez nic nie wymyslam <lol>
Ja tylko "lacze fakty i obserwacje", przeciez nic nie wymyslam <lol>
- Aleex
- Kontakt:
Nie mam do was siły, dziewczyny. Jesteście NIESAMOWITE i wszystkie kochane

- asiak
- Agilisowy Rezydent
I tu będzie nowy kotek? :-) Super 
- Aleex
- Kontakt:
Dopiero jest w planach, dopiero za pół roku najszybciej 
- Betuś
No i jak to pol roku mam wytrzymać? <hm>Aleex pisze:Dopiero jest w planach, dopiero za pół roku najszybciej
- Aleex
- Kontakt:
Sama nie wiem
Za to są pozytywy - można marzyć, wyobrażać sobie, powoli robić zakupy i .... czekać <yamaha>
Za to są pozytywy - można marzyć, wyobrażać sobie, powoli robić zakupy i .... czekać <yamaha>
- Molly
I znowu szykuje się dokocenie, kotoza, brytoza zakaźna strasznie jest. Dobrze, że szczepionki nie ma na to <mrgreen>
- Bazylia
- Kontakt:
O, jak to dobrze, że brak leków <lol> .Też będę czekać z Wami i wyobrażać sobie 
- Aleex
- Kontakt:
Zawsze raźniej jak się czeka w grupie. Mnie dopadła jedna z najcięższych odmian brytozy <lol>
Z osoby, która nie lubiła, omijała szerokim łukiem koty i traktowała je barrrdzo nieufnie, zmieniłam się (na skutek tej jednostki chorobowej objawiającej się m. in. posiadaniem kota) w kogoś, kto ma kota na punkcie kota
Kocham Hugusia tak mocno, że traktuję go na równi z innymi domownikami. Spędzamy czas razem, uwielbiam, gdy wybiega na powitanie (tylko czasami ziewa, siedząc na regale i patrzy jak wchodzę do domu). Szaleństwo! <mrgreen>
Z osoby, która nie lubiła, omijała szerokim łukiem koty i traktowała je barrrdzo nieufnie, zmieniłam się (na skutek tej jednostki chorobowej objawiającej się m. in. posiadaniem kota) w kogoś, kto ma kota na punkcie kota
Kocham Hugusia tak mocno, że traktuję go na równi z innymi domownikami. Spędzamy czas razem, uwielbiam, gdy wybiega na powitanie (tylko czasami ziewa, siedząc na regale i patrzy jak wchodzę do domu). Szaleństwo! <mrgreen>
- beev
Dokładnie Alex u nas to samo
zawsze w domu mieliśmy psy, a teraz ten mały kotek robi z nami co chce, nawet pobudka o 5.00 jest wybaczona bo przecież można kotka pomiziac i jeszcze pomruczy

zawsze w domu mieliśmy psy, a teraz ten mały kotek robi z nami co chce, nawet pobudka o 5.00 jest wybaczona bo przecież można kotka pomiziac i jeszcze pomruczy