Miot Q - Arabica i Fado
- beev
Re: Miot Q - Arabica i Fado
Ja bym nie mogla miec hodowli bo nie oddala bym zadnego kociaka <oops> one sa tak slodkie <serce> <serce> <serce>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Danusiu, tym razem nie będzie długo, teraz to będzie szybciutko, jeśli los pozwoli, dopiero potem przerwa, bo Django, jeśli się uda, nie będzie "uruchomiony" aż do lata, i nie wiadomo, jak szybko "zaskoczy". Dziewczyny nie mogłyby aż tak długo czekać.Danusia pisze:No to Dorotko niedługo znowu będzie cichutko bez malutkich łaputeczków
No i kto by Wam tyle radości sprawiał <mrgreen> Ale na początku jest koszmarnie...beev pisze:Ja bym nie mogla miec hodowli bo nie oddala bym zadnego kociaka <oops> one sa tak slodkie <serce> <serce> <serce>
Za to ilu cudownych przyjaciół można znaleźć, i jak takim kotów nie oddawać <mrgreen>
- beev
Dorotko ja rak uwielbiam wszystkie zwierzeta ze bum wszystkie z ulicy wziela a co dopiero oddac takie slodkie szkraby <serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Czy to wielka tajemnica, kto ma mieć teraz kociątka, czy można pytać? ;)Dorszka pisze:Danusiu, tym razem nie będzie długo, teraz to będzie szybciutko, jeśli los pozwoli, dopiero potem przerwa, bo Django, jeśli się uda, nie będzie "uruchomiony" aż do lata, i nie wiadomo, jak szybko "zaskoczy". Dziewczyny nie mogłyby aż tak długo czekać.Danusia pisze:No to Dorotko niedługo znowu będzie cichutko bez malutkich łaputeczków
- yamaha
- Genius Loci
<tańczy> Porzadne kocisko !Dorszka pisze:Gwiazdeczka moja kochana, niedobre dziecko, jednak poniosło LH
Przy takim rodzenstwie, nie miala chyba innego wyjscia <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Jak tam dziewczynki, pakują się już do nowych domków? Może jakieś małe zdjęcia na pożegnanie <yamaha> ?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie ma zdjęć, jeszcze Qiu się tylko załapie, bo ona dopiero w poniedziałek kastracja, i w ogóle zostanie ciut dłużej; pozostałe panny już w nowych domach
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
To był taki miot, że nawet miłośnicy krótkowłosych mogli się zakochać. Zwłaszcza w Qianie <serce> .
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
Czytam, Ze Qiu postanowiła zostać BARFową panienką? <mrgreen> Można takie żywienie zasugerować nowemu domkowi
U mnie pierwszy kremak wychodził z domu nie jedząc chrupek. Żeby było ciekawiej szedł do pani nie jedzącej mięsa <lol> Nauczył się ;)
U mnie pierwszy kremak wychodził z domu nie jedząc chrupek. Żeby było ciekawiej szedł do pani nie jedzącej mięsa <lol> Nauczył się ;)
- yamaha
- Genius Loci
Pokazalabys Dorszko jak te pannice porosly <roll>
Zwlaszcza te dwie, Ty juz wiesz, ktore <lol>
Zwlaszcza te dwie, Ty juz wiesz, ktore <lol>