Euphoria & Gasper
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: niebieska dziewczynka :)
Torby papierowe są super <mrgreen> Ślicznotka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Piękna i ma słodkie pyzki <serce>
I ślicznie ziewa, z taką gracją <lol>
I ślicznie ziewa, z taką gracją <lol>
- dagusia
Dzisiaj mija tydzień jak Euphinka jest z nami
Muszę się pochwalić, że uwielbia się przytulać i wchodzić na kolanka- rośnie z niej wielka przytulanka <mrgreen> A przyznam, że o to się najbardziej bałam, żeby "dziewucha" nie miała swoich humorów :-) Dzisiaj rano dostała ADHD biegała jak szalona- wszędzie tam, gdzie jeszcze nie była... potrafi rozweselić każdego- moja MAŁE, WIELKIE szczęście <zakochana>
ps nie mogę się powstrzymać od robienia jej fotek- dlatego pstrykam, i pstrykam, i pstrykam...
Dzisiaj odwiedziła nas pańci koleżanka, musiałam się przywitać. Oczywiście byłam grzeczna, nie drapałam i dałam się wziąć na rękę- no bo trzeba się jakoś zachować, żeby pańcia była dumna ze mnie

posiedziałam też na kolankach

i moje poświęcenie się opłaciło- pobawiły się ze mną <mrgreen>

Dziewczyny mam takie trochę "dziwne" pytanie <strach> - gdzie wyrzucacie qpale z kuwety? bo poki co, siusiu i kupke chowam do woreczka, zawiązuje supełek i wyrzucam do kosza. A czy nie lepiej byłoby spłukać w toalecie? Tylko czy mozna jak to jest obklejone tym żwirkiem? Dodam, że mam tigerino canada żwirek zbrylający z zooplusa
ps nie mogę się powstrzymać od robienia jej fotek- dlatego pstrykam, i pstrykam, i pstrykam...
Dzisiaj odwiedziła nas pańci koleżanka, musiałam się przywitać. Oczywiście byłam grzeczna, nie drapałam i dałam się wziąć na rękę- no bo trzeba się jakoś zachować, żeby pańcia była dumna ze mnie

posiedziałam też na kolankach

i moje poświęcenie się opłaciło- pobawiły się ze mną <mrgreen>

Dziewczyny mam takie trochę "dziwne" pytanie <strach> - gdzie wyrzucacie qpale z kuwety? bo poki co, siusiu i kupke chowam do woreczka, zawiązuje supełek i wyrzucam do kosza. A czy nie lepiej byłoby spłukać w toalecie? Tylko czy mozna jak to jest obklejone tym żwirkiem? Dodam, że mam tigerino canada żwirek zbrylający z zooplusa
- Miss_Monroe
- Moderator
Żadnego żwirku betonitowego nie można spuszczać w toalecie, gdyż może się zatkać.
- beev
A żwirek Benek z Zooplusa? Ja spłukuje qupalka a siku do kosza
- Aleex
- Kontakt:
Ja stosuję połączone 2 typy żwirków:
World's Best Cat Litter Extra żwirek silnie zbrylający się
Cat's Best EcoPlus, żwirek zbrylający
Obydwa kupuję w zooplusie i obydwa nadają się do spłukiwania w toalecie. Dlatego kupka Hugusia tam właśnie ląduje, a bryłka siusiu do kosza
World's Best Cat Litter Extra żwirek silnie zbrylający się
Cat's Best EcoPlus, żwirek zbrylający
Obydwa kupuję w zooplusie i obydwa nadają się do spłukiwania w toalecie. Dlatego kupka Hugusia tam właśnie ląduje, a bryłka siusiu do kosza
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Dagusiu, jeśli myślisz o kocie z Estibrii to pochwalę się swoim (a właściwie mojej córki) kotem z pierwszego miotu Estery, Aragornem, w domu Svenem
https://www.facebook.com/EstiBri.Britis ... c610d9454f
Aragorn jest na 3 i kolejnych zdjęciach, do 15. Brał nawet z powodzeniem udział w wystawach, jako kastrat.
Aragorn jest na 3 i kolejnych zdjęciach, do 15. Brał nawet z powodzeniem udział w wystawach, jako kastrat.
- Aleex
- Kontakt:
Aga - oglądałam wszystkie zdjęcia Aragorna - cudowny kociak.
Dagusiu - przepraszam za <offtopic>
Dagusiu - przepraszam za <offtopic>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Aleex, bardzo dziękujemy ze Sveniem za komplementy
Ale to już nie taki kociak, w maju mu 3 lata stukną <mrgreen> Uznajemy, że nie odbiegamy zbytnio od głównego tematu wątku skoro pomagamy Dagusi podjąć decyzję o wyborze kolejnego kota? <święty>
- dagusia
Aga piekny ten twoj kociak <zakochana> na prawdę jest śliczny <zakochana> Trzeba przyznać, ze wszystkie kociaki Estery są cudowne <mrgreen> Ja na razie na zimno podchodze do tematu, decyzja o drugim już zapadła tylko dalej mysle jaki kolor <roll> Na poczatku podobały mi się tylko niebieskie a teraz im więcej "siedzę" w temacie tym mam wiekszy metlik w głowie :-> moje mysli poki co skupiaja się ku silver ale jeszcze moze sie to zmienic <roll>Aga L. pisze:Dagusiu, jeśli myślisz o kocie z Estibrii to pochwalę się swoim (a właściwie mojej córki) kotem z pierwszego miotu Estery, Aragornem, w domu Svenem