Hugo & Maniuś
- Aleex
- Kontakt:
Re: Hugo Kocia Charyzma PL
To wyobraź sobie, że u nas nie tylko pobudki o 4 lub 5 rano są wybaczone (bo Huguś wtedy ma ochotę na puszeczkę z rybką), ale nawet to, że o mizianiu nie ma mowy, bo kocio miziasty zupełnie nie jest. I co? I nic, mogę sobie o tej 5 popatrzeć na moją piękność <lol> <lol> <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Witaj w klubie <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> ja tez nad ranem patrzę sobie jak kotek jeAleex pisze:To wyobraź sobie, że u nas nie tylko pobudki o 4 lub 5 rano są wybaczone (bo Huguś wtedy ma ochotę na puszeczkę z rybką), ale nawet to, że o mizianiu nie ma mowy, bo kocio miziasty zupełnie nie jest. I co? I nic, mogę sobie o tej 5 popatrzeć na moją piękność <lol> <lol> <lol>
- dagusia
hehe moja Euphi w 2 noc w domku, wskoczyłą do łóżka o 4:45, dała mi buziaka w nosek i mruczała, żeby ją miziać. Ja przestałam to dostałam łapą i dalej musiałam hehe i nie ważne ze o 7 wstawałam do pracy- miała ochote i tyle <lol> w sumie 4 noce nieprzespane przez pobudki "warczącej" Euphi ale juz sie uczy ze wskakuje, kładzie się miedzy mnie a TŻ i spi <rotfl> A mimo to, mnie też dopadła brytoza- tak jak to ładnie ujęłaś mam kota na punkcie kota <rotfl> i już szukam braciszka <tańczy>Aleex pisze:To wyobraź sobie, że u nas nie tylko pobudki o 4 lub 5 rano są wybaczone (bo Huguś wtedy ma ochotę na puszeczkę z rybką), ale nawet to, że o mizianiu nie ma mowy, bo kocio miziasty zupełnie nie jest. I co? I nic, mogę sobie o tej 5 popatrzeć na moją piękność <lol> <lol> <lol>
ps jak by tak się cofnąć w czasie o kilka miesięcy i ktoś by mi powiedział, że kupuje kota pewnie bym odpowiedział- "kota?" nie lubie kotów i koniec tematu
- Aleex
- Kontakt:
Ja też nie mam zamiaru się leczyć z tej przypadłości
Jest cudowna i dobrze mi z nią <lol>
- Aleex
- Kontakt:
Dziewczyny!
Dzisiaj zdarzyło mi się coś NIESAMOWITEGO!
Hugo jak zawsze zaczął miauczeć o 5 rano. Od razu nie wstałam, bo... bo jakoś nie chciały mi się otworzyć oczy
Nagle mój zupełnie nie miziasty kot wskoczył na kanapę. Oparł się 2 przednimi łapkami o mnie i zaczął nimi przebierać. Ugniatał! Naprawdę! Pierwszy raz!
Wiem, że to dla niektórych standard, ale dla mnie niezapomniane doświadczenie! Strasznie się cieszę. <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Dzisiaj zdarzyło mi się coś NIESAMOWITEGO!
Hugo jak zawsze zaczął miauczeć o 5 rano. Od razu nie wstałam, bo... bo jakoś nie chciały mi się otworzyć oczy
Nagle mój zupełnie nie miziasty kot wskoczył na kanapę. Oparł się 2 przednimi łapkami o mnie i zaczął nimi przebierać. Ugniatał! Naprawdę! Pierwszy raz!
Wiem, że to dla niektórych standard, ale dla mnie niezapomniane doświadczenie! Strasznie się cieszę. <tańczy> <tańczy> <tańczy>
- dagusia
Jakie to piękne niespodzianki potrafią sprawić nam te pociechy <mrgreen> pewnie jeszcze troszkę i zacznie wskakiwać na kolanka 
- Aleex
- Kontakt:
W to na razie nie uwierzę :->
Ale pomarzyć można.... :-)
Ale pomarzyć można.... :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Gratulacje <tańczy>
Ja jeszcze ugniataniem nie zostałam zaszczycona.. Ale nadal czekam <gwiżdże>
<lol>
Ja jeszcze ugniataniem nie zostałam zaszczycona.. Ale nadal czekam <gwiżdże>
<lol>
- Aleex
- Kontakt:
To cudowne uczucie. I nawet gdyby miało się już nie powtórzyć, będę na zawsze pamiętać, że było <lol> <lol> <lol>
Huguś zaskoczył mnie niesamowicie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Huguś zaskoczył mnie niesamowicie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Powtorzy sie.
Nawet kot miewa chwile slabosci <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Nawet kot miewa chwile slabosci <rotfl> <rotfl> <rotfl>