Magnus i Madox
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Brzucholek cudny <zakochana> ja też je bardzo lubię <lol> ale obcałowywać mogę tylko Kolorusia bo królewienka złaputowałaby mnie równo to ona rządzi zawsze i wszędzie <lol>
<serce> 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Aga.. Czyli ty masz wersję kotów w pakiecie "XL" , a my co najwyżej "S"Aga L. pisze:Moich kotów, jak leżą, to też bym nie miała odwagi całować po brzuszku ale jak się je weźmie na ręce, "kołami do góry" to spoko, wtedy opcja całowania brzusia jest dostępna w moich modelach <lol>
ciekawe czy któryś z nas na forum ma wersję "XXL" czyli z opcją całowania brzucha na leżąco <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Właśnie chciałam napisać, że Elmo potrafi tak paść do mych stóp jak wracam z pracy i mogę mu wtedy nawet zrobić tzw. "pierdziawkę" tzn. nabieram dużo powietrza i prosto w jego biały brzuchol robię "pprrrrr"... <oops> <oops> <oops> <lol> <lol> <lol>
Ale nie trwa to długo i często... muszę dobrze wyczuć moment <oops> <rotfl>
Później oczywiście pluję śliną z sierścią przez 15 minut...
No ale takie czyny w sołtysowy brzuch?- to chyba tylko politycznej emeryturze, póki piastuje swój urząd musi trzymać fason <mrgreen> <mrgreen>
Później oczywiście pluję śliną z sierścią przez 15 minut...
No ale takie czyny w sołtysowy brzuch?- to chyba tylko politycznej emeryturze, póki piastuje swój urząd musi trzymać fason <mrgreen> <mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> <rotfl>PyzowePany pisze:Właśnie chciałam napisać, że Elmo potrafi tak paść do mych stóp jak wracam z pracy i mogę mu wtedy nawet zrobić tzw. "pierdziawkę" tzn. nabieram dużo powietrza i prosto w jego biały brzuchol robię "pprrrrr"... <oops> <oops> <oops> <lol> <lol> <lol>
Później oczywiście pluję śliną z sierścią przez 15 minut...![]()
Nie ukrywam, że ja też ten moment bezczelnie wykorzystuję <lol> To jest moje 5 min miziakowania
- norka
- Agilisowy Rezydent
ja mam! <tańczy> ...Wezyra mogę po brzucholku całować....na leżąco, na rękach i gdzie tylko go "dopadnę" :-> ...aaaa i "pierdziawki" są u nas uskuteczniane przy każdym całowaniu brzuszka :-) i nie tylko.....bo Wezyr pierdziawki pozwala też sobie robić na szyjce :-) :-) kiedy go noszę na rekach ...Fusiu pisze:Aga.. Czyli ty masz wersję kotów w pakiecie "XL" , a my co najwyżej "S"Aga L. pisze:Moich kotów, jak leżą, to też bym nie miała odwagi całować po brzuszku ale jak się je weźmie na ręce, "kołami do góry" to spoko, wtedy opcja całowania brzusia jest dostępna w moich modelach <lol>
ciekawe czy któryś z nas na forum ma wersję "XXL" czyli z opcją całowania brzucha na leżąco <lol>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Tylko tyle powiem : SZCZĘŚCIARA z Ciebie. Cudownego masz kotka 
- norka
- Agilisowy Rezydent
sama sie dziwię i przeogromnie cieszę :-) :-) ..bo Wezyr do jakiś szczególnych miziaków nie należy...
- beev
piękny brzusio <serce> i te pozy
<serce>
- cheshire
Ja <mrgreen> Mizianki, całowanko itp. Sam często wywala do mnie brzuchola <zakochana>Fusiu pisze: ciekawe czy któryś z nas na forum ma wersję "XXL" czyli z opcją całowania brzucha na leżąco <lol>
Przypadek? <gwiżdże>norka pisze: ja mam! <tańczy> ...Wezyra mogę po brzucholku całować....na leżąco, na rękach i gdzie tylko go "dopadnę" :->
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ach te geny <mrgreen>cheshire pisze:Ja <mrgreen> Mizianki, całowanko itp. Sam często wywala do mnie brzuchola <zakochana>Fusiu pisze: ciekawe czy któryś z nas na forum ma wersję "XXL" czyli z opcją całowania brzucha na leżąco <lol>
Przypadek? <gwiżdże>norka pisze: ja mam! <tańczy> ...Wezyra mogę po brzucholku całować....na leżąco, na rękach i gdzie tylko go "dopadnę" :->