Magnus i Madox
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Jaaaaaaaaaaaaa będzie kocio, malutki i miziasty
i z Klubu wylecisz <roll>
Gratuluję
u mnie dalej jedynak :-)
i z Klubu wylecisz <roll>
Gratuluję
u mnie dalej jedynak :-)
- yamaha
- Genius Loci
Elwisko, dobrze, ze jestes, wiesz ? <roll>
<lol>
<lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Wiem i wzajemnie <mrgreen>yamaha pisze:Elwisko, dobrze, ze jestes, wiesz ? <roll>
<lol>
- yamaha
- Genius Loci
Bo patrze, licze, rozgladam sie i .... poza Lenka, Toba, mna i Becia-od-wielkoglowego-czekoladensa <rotfl> , Julka od Awarcia, jakos wiecej jedynakow nie widze <lol>
P.S. Jest Aga od Lumisi, ale czy ja wiem, czy mozna naprawde powiedziec ze JEST ?
P.S. Jest Aga od Lumisi, ale czy ja wiem, czy mozna naprawde powiedziec ze JEST ?
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Oj, Yamaha, nie przesadzaj <wsciekly> Jest przecież paru nowych członków forum którzy JESZCZE nie zdążyli nabyć drugiego i kolejnego kota <rotfl> Ale z tych dłuższym stażem to faktycznie niewielu ma jednego kota 
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol>
No dokladnie !
W dodatku "wielkoglowy czekoladens" chyba tez juz dlugo jedynakiem nie pozostanie <lol>
No dokladnie !
W dodatku "wielkoglowy czekoladens" chyba tez juz dlugo jedynakiem nie pozostanie <lol>
- beev
dziękuje za szukanie kociaka
ale ciężko Wam będzie mi dogodzić bo ja szukam drugiej Jadwisi (od Hann). Jak takiego rozczochranego rudzielca znajde to będzie mój
Ragdol był rozważany nie powiem, ale już się przyzwyczaiłam że kot jest do oglądania a nie do głaskania
no i może mnie przyjma do elitarnego klubu tego forum <tańczy> <ok>
Ragdol był rozważany nie powiem, ale już się przyzwyczaiłam że kot jest do oglądania a nie do głaskania
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ale miła niespodzianka
Asiu gratuluję
Maluszek śliczny <zakochana>
Asiu gratuluję
Maluszek śliczny <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
No ręce opadają co się na tym forum dzieje, wszędzie te długowłose miziaste ciaptoki się pałetają, wyprzedaż zimowa czy jak <diabeł> <diabeł> <diabeł>
Fusiu Ty zdrajco, jeszcze wczoraj śpiewałaś inaczej <lol> <lol> <lol>
No dobra, nie jest taki najgorszy ten mały włochaty radek <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Troszkę mi się nawet podoba <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale dni w klubie policzone, pamiętaj <yamaha>
Fusiu Ty zdrajco, jeszcze wczoraj śpiewałaś inaczej <lol> <lol> <lol>
No dobra, nie jest taki najgorszy ten mały włochaty radek <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Troszkę mi się nawet podoba <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale dni w klubie policzone, pamiętaj <yamaha>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Bo nie mogę <lol> Czyli że co? Koniec sezonu na Rexy, teraz mamy sezon na Ragdolle?
Magnus nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, zobaczysz, jeszcze będziesz się cieszyć jego brytyjską czułością <ok> I ragdollowa namolność jej nie przebije.
Gratuluję decyzji
Magnus nie powiedział jeszcze ostatniego słowa, zobaczysz, jeszcze będziesz się cieszyć jego brytyjską czułością <ok> I ragdollowa namolność jej nie przebije.
Gratuluję decyzji