Aniu, ty juz na wyjeździe do Aten zostalas Skarbnikiem spółki. Już gdzieś nawet wcześniej była o tym wzmianka <rotfl>Audrey pisze:To ja dołączam z Baxterkiem. Mogę?
Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Hmm.. Ciężkie.. To będzie rozważane na kolejnym zjeździe sołtysów. Choć ostatnie zdjęcie Kalinki nie wróżą Ci najlepiej.MoniQ pisze:![]()
![]()
Padłam!
No dobra, a co ma zrobić kot który wchodzi tylko na jedne kolana? I w związku z tym część służby czuje się pokrzywdzona i żyje w przekonaniu że ma kota nienakolankowego...
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Kota na kolanach nie widuję :-) ani na moich ani na TZ
zdjęć z kotem nie mam
Tosia jest regularnie pogryziona <mrgreen> ja tylko przy czesaniu
to czekam na stawkę wpisowego :-)
ale nosić to czasem się pozwala
i na powitanie daje buziaka :-)
zdjęć z kotem nie mam
Tosia jest regularnie pogryziona <mrgreen> ja tylko przy czesaniu
to czekam na stawkę wpisowego :-)
ale nosić to czasem się pozwala
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Fusiu, regulamin rośnie w siłę

Audrey, nie wiem, czyTy wwiesz, ale jesteś skarbnikiem, chociaż przez radka ciaptoka zwanego Hektorem Twój czas może być policzonyAudrey pisze:To ja dołączam z Baxterkiem. Mogę?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Elwisko, o ile dobrze pamiętam, dostapilas zaszczytu bycia członkiem <roll> w zeszłym tygodniu, czy może ja już coś pomigalam <hm> <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Bardzo dobrze pamiętasz. Na poprzedniej stronie nawet widnieje, że jesteś sekretarzem <roll>Kasik pisze:Elwisko, o ile dobrze pamiętam, dostapilas zaszczytu bycia członkiem <roll> w zeszłym tygodniu, czy może ja już coś pomigalam <hm> <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No właśnie, zdjęcia są kompromitujące ale nie ze mną! Mordimuś też ostatnio kilka razy pomylił drogę i trafił na pańciowe kolana... A moje kolana mchem i paprocią porosną prędzej nim się doczekam....Fusiu pisze:Hmm.. Ciężkie.. To będzie rozważane na kolejnym zjeździe sołtysów. Choć ostatnie zdjęcie Kalinki nie wróżą Ci najlepiej.MoniQ pisze:![]()
![]()
Padłam!
No dobra, a co ma zrobić kot który wchodzi tylko na jedne kolana? I w związku z tym część służby czuje się pokrzywdzona i żyje w przekonaniu że ma kota nienakolankowego...![]()
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Z wpisowym trzeba się wstrzymać do momentu wyjaśnienia bo skarbnik udaje, że nie jest skarbnikiem i nie ma nic wspólnego ze związkiem, a za wcześniejsze wpisowe chyba kupił drugiego kotaelwiska3 pisze: to czekam na stawkę wpisowego :-)
Audrey, no to się teraz tłumacz <diabeł> <lol>
- beev
wariatki
jesteście bezbłędne, a regulamin rozbawił mnie do łez o mało nie budząc TZta i Morisa którzy właśnie kimają koło mnie
z tym trafianiem na kolana innego domownika to i u mnie się trafia, TZ ma wtedy mine jakby w totka wygrał i drze sie na cały dom: Sylwia zobacz on leży i daje się głaskać, chyba się już zmienia!!!! co trwa jakąś sekunde bo zanim wejde to kot już gryzie TZta albo macha nerwowo ogonem bo ktoś odważył się go pogłaskać
faktycznie prosze o uzupełnienie regulaminu jak to jest z posiadaniem drugiego kota w rasie ragdol nakolankowy <chyba_ty>

jesteście bezbłędne, a regulamin rozbawił mnie do łez o mało nie budząc TZta i Morisa którzy właśnie kimają koło mnie
z tym trafianiem na kolana innego domownika to i u mnie się trafia, TZ ma wtedy mine jakby w totka wygrał i drze sie na cały dom: Sylwia zobacz on leży i daje się głaskać, chyba się już zmienia!!!! co trwa jakąś sekunde bo zanim wejde to kot już gryzie TZta albo macha nerwowo ogonem bo ktoś odważył się go pogłaskać
faktycznie prosze o uzupełnienie regulaminu jak to jest z posiadaniem drugiego kota w rasie ragdol nakolankowy <chyba_ty>
- yamaha
- Genius Loci
Jesli drugi kot NIE JEST brytkiem, to posiadacz moze wystapic z prosba do klubu o przedluzenie przynaleznosci.
Natomiast jesli drugi kot jest ragdoll'em i okaze sie "nieprzytulastym", klubowicz jest dozgonnie zwolniony z jakichkolwiek skladek