Aby już totalnie naśmiecić w Twoim watku proponuję obejrzeć poniższą grafikę:

dla tych, co nie mogą powiększyć: http://images03.bebzol.com/data/201208/ ... d9a459.jpg
I dziewczyny, zaprawdę powiadam wam- strzeżmy się

<strach> To jest calkiem nowy przepis !Fusiu pisze: Z klubu VIC (Very Important Cat) usunięty zostanie każdy kto (...) zapozuje z kotem-członkiem na rękach do zdjęcia, a po kocie nie będzie wyraźnie widać, że zaraz odgryzie nam nos.
Ty mnie nawet kobieto nie stasz <strach> <strach> <strach>yamaha pisze:
Natomiast jesli drugi kot jest ragdoll'em i okaze sie "nieprzytulastym", klubowicz jest dozgonnie zwolniony z jakichkolwiek skladek![]()
![]()
Oczywiście że jestem <mrgreen> na amnezję nie cierpię i kot na kolana dalej nie przychodzi :-) ale wpisowego nie płaciłam.Kasik pisze:Elwisko, o ile dobrze pamiętam, dostapilas zaszczytu bycia członkiem <roll> w zeszłym tygodniu, czy może ja już coś pomigalam <hm> <lol>
Nie, nie! To było uderzenie mloteczkiem w stół!elwiska3 pisze:Oczywiście że jestem <mrgreen> na amnezję nie cierpię i kot na kolana dalej nie przychodzi :-) ale wpisowego nie płaciłam.Kasik pisze:Elwisko, o ile dobrze pamiętam, dostapilas zaszczytu bycia członkiem <roll> w zeszłym tygodniu, czy może ja już coś pomigalam <hm> <lol>
ale za co ja oberwałam na stronie poprzedniej młoteczkiem????
elwiska3 pisze:aaaaaaaaaaaaa zatwierdzona jestem
no nie trzeba , nie trzeba sama wiem że zimny drań w moim łóżku sypia <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Fusiu pisze:Dawno się tak nie uśmiałam <lol>
Ty mnie nawet kobieto nie stasz <strach> <strach> <strach>yamaha pisze:
Natomiast jesli drugi kot jest ragdoll'em i okaze sie "nieprzytulastym", klubowicz jest dozgonnie zwolniony z jakichkolwiek skladek![]()
![]()