I w ogóle piękne są dziewczyny, a futerko Kremówki to aż się prosi, żeby zanurzyć w nim palce......
Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
Widok zaiste piękny 
I w ogóle piękne są dziewczyny, a futerko Kremówki to aż się prosi, żeby zanurzyć w nim palce......

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Karola Ty wiesz <zakochana> <zakochana>
<serce> <serce>
<mrgreen>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Cudnie się tulą do synka - jedna bezpośrednio a druga na odległość jak z klubu VIC :-) :-) :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Prawdziwa miłość... <serce>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Dzisiaj, tak jak uzgodniłam z naszą mamą hodowlaną, zaszczepiłam dziewczynki przeciwko wściekliźnie. Obie zostały zbadane przez panią doktor, która za tydzień ma już termin porodu. Naprawdę wspaniała kobieta. Obejrzała oczka, ząbki, osłuchała, wszystko w porządku. Koteczki jak na prawdziwe damy przystało, były bardzo spokojne u weterynarza, ładnie sobie siedziały, nie uciekały. Kremusia waży teraz 4270, natomiast Choco 3950. Po powrocie Kremówka tradycyjnie zajadła stres chrupkami, Chocusia pobawiła się, i teraz odpoczywają.
- Miss_Monroe
- Moderator
To mój Bentley jest w permanentnym stresie <lol> , prawie za każdym razem jak na niego patrzę to zajada się chrupkami <lol>Truskawka pisze:(...)Po powrocie Kremówka tradycyjnie zajadła stres chrupkami, Chocusia pobawiła się, i teraz odpoczywają.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<diabeł> A dlaczego Agilisowe dziewczynki miałyby być niegrzeczne <lol>
Ważą bardzo ładnie
no to teraz wiewiórki już niegrożne
<lol>
<diabeł>
kolejna fajna doktor z terminem porodu
u nas już Franio ma dwa tygodnie <lol>
<serce> <serce> 
Ważą bardzo ładnie
<diabeł>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
To tak jak Koloruś <lol> tylko ,że Kolorka tak jak określiła Kamiko jest duuuuuużo <lol>Miss_Monroe pisze:To mój Bentley jest w permanentnym stresie <lol> , prawie za każdym razem jak na niego patrzę to zajada się chrupkami <lol>Truskawka pisze:(...)Po powrocie Kremówka tradycyjnie zajadła stres chrupkami, Chocusia pobawiła się, i teraz odpoczywają.
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
No Kremi (jak ją nazywamy pieszczotliwe) to zdecydowanie miś o dużym brzuszku. Ona zje sobie porcję mięska, a potem jeszcze chrupki, bo tak jednak coś na ząb by wrzuciła. Choco zjada sobie jedzonko porcyjkami. Obie bardzo lubią suche, jedzą sobie teraz RC Growth, zanim będziemy próbować PoN. Dzisiaj w nocy o 1:00 się mizialiśmy, tak się szylkreci zebrało na przytulanie. Przychodzi i grucha, nie można tego zignorować. A jak udaję, że śpię, to wskakuje mi na brzuch i świdruje oczkami, czy aby na pewno nie otwieram oczu. Staram się je obie w nocy wymiziać, jeśli tylko czują taką potrzebę. Tylko jak się człowiek wybije ze snu, to ciężko potem zasnąć i z kolei idzie przytulić kota <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Przyzwyczaisz się Karolinko do miziania nocnego <lol> na tzw zawołanie
dla mnie to juz normalne chociaż mam dni ,że udaje i to bardzo ,że mocno śpię ale wtedy chce mi się śmiać bo czego to nie wymyśli Kalutka żeby mi powiedzieć no miziaj no kochaj <lol> to bardzo cwane bestyjki <serce>