Na początku myślalam, że tak, ale potem wrocił do swoich piankowych kulek, bo one się lepiej odbijają od podłogi i ścianmadziulam2 pisze: a Iggy nie złapał bakcyla??
Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt:
Właśnie wrociliśmy z wyprawy do Ikei. Celem byl oczywiscie zakup papierowej torby dla kotów <lol> Przy okazji zakupiliśmy nową narzutę na łóżko. Niestety w tym sezonie narzuty są w samych chłodnych kolorach, szczytem jest paskudna fuksja, której mam już po dziurki w nosie. Który to już sezon z rzędu okupuje sklepy odzieżowe i wnętrzarskie??? Liczę na nowe kolory na wiosnę- jakiś koral albo co. Chciałam kupić pomarańczową czerwień, jaką ma Lakshmi- bardzo twarzowy kolor dla Ozza, ale niestety nie ma już śladu po underleyhallowej czerwieni, ani po moim dotychczasowym groszku. Od jutra tlem dla mych kotów będzie więc posępna chłodna szarość... 
- mimbla
- Kontakt:
Jakoś nie ma problemu. W tym samym miejscu jest jeszcze masa sklepów z ciuchami i butami, ale nie lubię chodzić tam z TŻtem, bo idziemy tam raz na kwartal po coś dla mnie, a wracamy objuczeni torbami z jego zakupami. Albo ja kupuję jedną rzecz za straszne pieniądze, a on ma siatę fajnych ciuchów za tą samą kwotę. Wszystko dlatego, że na przecenach mój rozmiar znika jako pierwszy z racji popularności, a dla tego chudzielca ciuchy zostają do ostatnich dni wyprzedaży i są oddawane za bezcen... Nienawidzę chodzić z nim na zakupy!!!bea pisze:mimbla jak ty to robisz , ze twoj TZ chetnie jedzie z toba do ikei ? moj za chiny ludowe tam nie pojdzie
- mimbla
- Kontakt:
Szwendałam się dzisiaj po jakichś knajpach i lokalach [wyborczych]...Renia pisze:Zostały Ci 3 godziny, bez 9 minut... <mrgreen>
Narzuta okropna. Doła można dostać w tym pokoju.
Nawet nie zaglądałam na kartę aparatu, czy wyszły te 4 zdjecia, które rano kotom cyknęłam... Jak zejdę ze służbowego kompa i wlezę na swój, to może cośtam jeszcze wlepię
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent