Effy i Tori :)
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Effy i Tori :)
<ok> <ok> <ok> Za gojące się oczko....
Effi figlarka na ostatnim zdjęciu..... <zakochana>
Effi figlarka na ostatnim zdjęciu..... <zakochana>
- Molly
Kochane dziewczyny !
Nie miałam siły w tym tygodniu zajrzeć tutaj, nieprzytomna z niewyspania. Podawanie Bukusiowi leków wybiło mnie z normalnego trybu spania i w nocy spać nie mogę, a w dzień trzeba pracować. Masakra. Od jutra juz nie 5, a 4 razy dziennie, więc mam nadzieję, że jakoś się ogarnę ze snem. Tyle dobrego, że oko pięknie zdrowieje, więc moje niewyspanie to mała cena za zdrowie mojej czarnej dziewuszki <serce>
A Effy chyba zrobiła napad na dealera narkotyków i łoi codziennie amfetaminę - nigdy dotąd nie była tak energiczna i pobudzona. Całymi dniami poluje. Godzinami chce się bawić, a ledwo sie odłoży wędkę czy pana kropka to już jest marudzenie.
Szaleństwo.
Nie miałam siły w tym tygodniu zajrzeć tutaj, nieprzytomna z niewyspania. Podawanie Bukusiowi leków wybiło mnie z normalnego trybu spania i w nocy spać nie mogę, a w dzień trzeba pracować. Masakra. Od jutra juz nie 5, a 4 razy dziennie, więc mam nadzieję, że jakoś się ogarnę ze snem. Tyle dobrego, że oko pięknie zdrowieje, więc moje niewyspanie to mała cena za zdrowie mojej czarnej dziewuszki <serce>
A Effy chyba zrobiła napad na dealera narkotyków i łoi codziennie amfetaminę - nigdy dotąd nie była tak energiczna i pobudzona. Całymi dniami poluje. Godzinami chce się bawić, a ledwo sie odłoży wędkę czy pana kropka to już jest marudzenie.
Szaleństwo.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Molly najwazniejsze żeby oczko było zdrowe <ok> <ok> <serce> <serce> koteczki kochane <zakochana> ,a zdjęcia no cóż ja na swoje tez patrzeć nie lubię <mrgreen> ale nie każdy jest naszą Mago czy Kasik albo Beti itd........... no ja tam gdzieś na ogonie <lol> ,a nowy obiektyw kupuje od czerwca
ale kiedyś kupię <diabeł> <lol>
No i pocieszę Ciebie
,że ostatnie leczenie oczu naszego kocurka wygladało tak : co 3 godziny po kropli do każdego oka przez 3 tygodnie na szczęśćie nasz pan doktorek okulista pozwolił w nocy zrobić 5 godzin przerwy ale i tak wyznaczałyśmy sobie z Pauliną ( moja córa ,a pancią Kolorka) dyżury <lol> ,o 5 rano czasami musiałam Paulę wyciagać SIŁĄ ( jak by to nie brzmiało) z łóżka bo ja nie dałabym rady wyciagnąć bandyty z rozety która jest pod sufitem <strach> i jakoś dałyśmy radę , krople były specjalnie zrobione w aptece profesora Szaflika i najważniejsze udało sie na reszcie ,a leczyłyśmy i leczyłysmy miesiacami rezultatów nie było.
Ale fakt ostatnie dni były koszmarne <lol>
No i pocieszę Ciebie
Ale fakt ostatnie dni były koszmarne <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Molly, mocno trzymam kciuki za oczko Buki.
<ok> <ok> <ok>
-
kotku
Oj i ja dołączam się do kciuków i za zdrowie kociszonka i z to, żebyś w końcu się wyspała
<ok>
<ok>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> ogromne za oczko 
- Dominikana
Jeszcze potrzymam kciuki <ok> <ok> <ok> ... mam nadzieję że już niedługo wyzdrowieje i nie będą potrzebne :-)
- Molly
Drogie Ciocie, prezes VIC i jego członkowie
Ja Effy, oświadczam, że ostatnio niechcący wparowałam na kolanka Molly i tam już chyba zostanę.
Nie wiedziałam, że to takie przyjemne. Tymczasem odbieram sobie prawo bycia członkiem elitarnego klubu, do którego nie tak dawno mnie przyjeto z honorami.
No wiecie - kobieta zmienną jest 8-)
Dokumentacja fotograficzna - wieczorne posiedzenia serialowe:

omomom ciepłe kolanka <serce>

Ja Effy, oświadczam, że ostatnio niechcący wparowałam na kolanka Molly i tam już chyba zostanę.
Nie wiedziałam, że to takie przyjemne. Tymczasem odbieram sobie prawo bycia członkiem elitarnego klubu, do którego nie tak dawno mnie przyjeto z honorami.
No wiecie - kobieta zmienną jest 8-)
Dokumentacja fotograficzna - wieczorne posiedzenia serialowe:

omomom ciepłe kolanka <serce>