Jutro będę wiedziała kiedy zabieg a potem chce poczekać aż się zagoi dobrze ranaKasik pisze:O jaaaaaa, ale bedziesz miala fajnie, ile to jeszcze dni zostalo do przyjazdu?
Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris
- Dominikana
Co ja tu czytam ... Sylwia gratuluję :-) rudej śliczności <zakochana> Ostatnio średnio raz w tygodniu czytam o dokoceniu :-) Trzymam ogromne kciuki <ok>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Łaaaał! Takie cudo się tu za chwilę pojawi
Ale będzie, rzeczywiście wszędzie kudłacze, chyba zacznę Mordimusiowi doczepiać warkocze z włóczki, czy co, żeby się nie czuć wyobcowana

Gratuluję!!! <tańczy> <tańczy>
Ale będzie, rzeczywiście wszędzie kudłacze, chyba zacznę Mordimusiowi doczepiać warkocze z włóczki, czy co, żeby się nie czuć wyobcowana
Gratuluję!!! <tańczy> <tańczy>
- beev
Byłam u Ciebie ale nowych fotek brak 8-) a na 200 setną stronkę to by się przydało pokazać "starego" kota, nie mówiąc już o futrzaczku <yamaha>Fusiu pisze:Może jakieś fotki? <gwiżdże> <gwiżdże>
Ja zaraz coś poszukam
- norka
- Agilisowy Rezydent
o jeny ależ Moris ma łaputy...i to futro.....
odpoczywaj Morisku.....bo czeka Cię duuuuuża niespodzianka..taka ruda....i też futrzasta <zakochana> <zakochana> ....już nie długo .... <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
odpoczywaj Morisku.....bo czeka Cię duuuuuża niespodzianka..taka ruda....i też futrzasta <zakochana> <zakochana> ....już nie długo .... <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>