Irys Kocia Charyzma*PL
-
- Agilisowy Rezydent
Re: Irys Kocia Charyzma*PL
Ale urósł <shock> Prawdziwe piękne kocisko się z niego robi! Dużo zdrowia życzę, wszyscy się tu martwimy kłopotami Irysa. A Pańcia niech bezproblemowo zdaje sesję i wstawi więcej zdjęć <ok>
- annussia
Aga L. pisze:Ale urósł <shock> Prawdziwe piękne kocisko się z niego robi! Dużo zdrowia życzę, wszyscy się tu martwimy kłopotami Irysa. A Pańcia niech bezproblemowo zdaje sesję i wstawi więcej zdjęć <ok>
Wiem, że wszyscy się martwimy - dlatego my miziamy i przytulamy kocia, żeby zdrówko mu dopisywało Własnie Maluszek mruczy koło mnie - więc pozdrawia <ok>
PS pięęęęknie nam rośnie <serce> i pięknieje każdego dnia <zakochana> <zakochana> <zakochana> a zdjęcia będą na pewno ! Sama mam ich przecież tysiące już <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- dagusia
To nie bądź proszę już samolubem i podziel się z innymi <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>annussia pisze: (...) Sama mam ich przecież tysiące już <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- annussia
Teraz będę mieć troszkę więcej czasu to zchęęėęcią się podzielę ::) ♥♥
- annussia
Dziś jak wróciłam to stwierdziłam - odpocznę godzinkę, więc wzięłam się za zgranie fotek z mojej wczorajszej nauki.
'Pożyczyliśmy' od Hugusia ostatnio na kilka tygodni matę do zabawy. Czasem podbiorę mamie jakąś zabawkę, sprawdzę czy 'działa' i dopiero myślę o kupnie. Ta mata podobała się Małemu już jak byliśmy w odwiedzinach u Huga - to podkradłam ;) bo Iryskowi szybko się te różne zabawki nudzą <mrgreen>
Matę oceniam na 6 !
Zabawa jest przednia do 3 nad ranem ! i cóż za obrażenie jak Pancia sobie pomyślała 'może wyłącze i pójdę już spać.' ... błąd! Wtedy jest MIAUK i obrażone spojrzenie. No. Jak ja śmiałam to wyłączyć?
Wczorajszy wieczór był intensywny.. Mój Mały potwór buszował póki dosłownie nie padł
Jeżył się, trącał łapką, robił wygibasy, kładł się na matę - pełen chillout! <tańczy> <tańczy> <tańczy>
/na kilka godzin miałam kota z głowy <ok> przynajmniej nie gryzł mi długopisu i notatek <lol> <lol>/
potem wpakowałem się na łóżko i wziąłem ze sobą piszczącą myszkę! żeby mi się nie nudziło <gwiżdże>
bawiłem się i wyginałem .. <serce> <serce> (słodziutki zezik do zdjęcia <zakochana> <zakochana> )
no i jak wygodnie leżałem sobie na wszystkich notatkach i układałem się do snu powoli to Pańcia mnie przykryła
tak też sobie przysnąłem, z myszką z łapce.
a rano.... <idea> <idea> <idea>
Pańcia chciała iść beze mnie na uczelnię! Pomyśłałem: jak to ja nie idę ?!
wpakowałem się głębiej.. może mnie nie zauważy?
no ale kazała mi wyjść z torby.... obraziłem się.
Pozdrawiamy
'Pożyczyliśmy' od Hugusia ostatnio na kilka tygodni matę do zabawy. Czasem podbiorę mamie jakąś zabawkę, sprawdzę czy 'działa' i dopiero myślę o kupnie. Ta mata podobała się Małemu już jak byliśmy w odwiedzinach u Huga - to podkradłam ;) bo Iryskowi szybko się te różne zabawki nudzą <mrgreen>
Matę oceniam na 6 !
Zabawa jest przednia do 3 nad ranem ! i cóż za obrażenie jak Pancia sobie pomyślała 'może wyłącze i pójdę już spać.' ... błąd! Wtedy jest MIAUK i obrażone spojrzenie. No. Jak ja śmiałam to wyłączyć?
Wczorajszy wieczór był intensywny.. Mój Mały potwór buszował póki dosłownie nie padł
Jeżył się, trącał łapką, robił wygibasy, kładł się na matę - pełen chillout! <tańczy> <tańczy> <tańczy>
/na kilka godzin miałam kota z głowy <ok> przynajmniej nie gryzł mi długopisu i notatek <lol> <lol>/
potem wpakowałem się na łóżko i wziąłem ze sobą piszczącą myszkę! żeby mi się nie nudziło <gwiżdże>
bawiłem się i wyginałem .. <serce> <serce> (słodziutki zezik do zdjęcia <zakochana> <zakochana> )
no i jak wygodnie leżałem sobie na wszystkich notatkach i układałem się do snu powoli to Pańcia mnie przykryła
tak też sobie przysnąłem, z myszką z łapce.
a rano.... <idea> <idea> <idea>
Pańcia chciała iść beze mnie na uczelnię! Pomyśłałem: jak to ja nie idę ?!
wpakowałem się głębiej.. może mnie nie zauważy?
no ale kazała mi wyjść z torby.... obraziłem się.
Pozdrawiamy
- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol> <lol>
Prosze, jaki z niego pilny uczen <zakochana>
Super wyglada w tej torbie <lol>
Prosze, jaki z niego pilny uczen <zakochana>
Super wyglada w tej torbie <lol>
- beev
Zabawny rozrabiak śliczny i taki duży juz <serce>
Fajna ta zabawka gdzie kupiliśmy? Może i mój kot by się czymś zajął bo jego wszystko szybko nudzi <zły>
Fajna ta zabawka gdzie kupiliśmy? Może i mój kot by się czymś zajął bo jego wszystko szybko nudzi <zły>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jejuuuu..co za cudo.. i jaki wiernaszek!
Oczywiście,że chce z pancią iść na uczelnię <zakochana> <zakochana>
Oczywiście,że chce z pancią iść na uczelnię <zakochana> <zakochana>
- Aleex
- Kontakt:
Śliczne te zdjęcia małego, kochanego rozrabiaki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Widać, że Mały już w świetnej formie. Jak nic musicie się szykować do zakupu zabawki, albo.... zostawcie ją Iryskowi na dłużej i od czasu do czasu pożyczycie Hugusiowi, który aż tak za nią nie szaleje <lol>
Widać, że Mały już w świetnej formie. Jak nic musicie się szykować do zakupu zabawki, albo.... zostawcie ją Iryskowi na dłużej i od czasu do czasu pożyczycie Hugusiowi, który aż tak za nią nie szaleje <lol>