przepraszam bardzo...ja tak mogę z Wezyrem.... :-) jupiiiii <mrgreen>Monic pisze:Haha wybacz, nie chce Cie załamywaćAle na pocieszenie dodam, że z ragiem mogę robić wszystko, biorę go na ręce i noszę jak lalkę kołami do góry, a on zwisa bezwładnie, z prawie żadnym kotem nie byłoby to możliwe
Więc nawet jak on nie chce to i tak dostaje moc buziaków i tulinek...i nie protestuje
Więc nie martw się i tak się naglaszczesz
![]()
Na tyle kotów poznałam, że utwierdziłam się, że kot jak człowiek - nie sama rasa, a charakter determinuje wiele rzeczy. A my je kochamy zawsze i bez względu na wszystko :-)
Magnus i Madox
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
- dagusia
Ja z moja Euphinką też tak mogę <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
norka pisze:przepraszam bardzo...ja tak mogę z Wezyrem.... :-) jupiiiii <mrgreen>Monic pisze:Haha wybacz, nie chce Cie załamywaćAle na pocieszenie dodam, że z ragiem mogę robić wszystko, biorę go na ręce i noszę jak lalkę kołami do góry, a on zwisa bezwładnie, z prawie żadnym kotem nie byłoby to możliwe
Więc nawet jak on nie chce to i tak dostaje moc buziaków i tulinek...i nie protestuje
![]()
Na tyle kotów poznałam, że utwierdziłam się, że kot jak człowiek - nie sama rasa, a charakter determinuje wiele rzeczy. A my je kochamy zawsze i bez względu na wszystko :-)
No ja też sobie wypraszam <roll> godzinami mogę nosić KOlorusia i go wycałowywać na wszystkie strony tak samo jak Kalunię , ona do tego potrafi trzymać mnie łapkami na ramieniu czy jak noszę ją na pleckach no ,a tak całuśny jak jest Koloruś to żaden kotuś
Brytyjczyki są NAJCUDOWNIEJSZE
- beev
czy Wy napewno macie oryginalne brytyjczyki? <wsciekly>

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<diabeł> Nooooooobeev pisze:czy Wy napewno macie oryginalne brytyjczyki? <wsciekly>![]()
![]()
![]()
![]()
- beev
gdzież bym śmiała <lol> <lol> <lol>Danusia pisze:<diabeł> Nooooooobeev pisze:czy Wy napewno macie oryginalne brytyjczyki? <wsciekly>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,a chcesz się narazić naszej Mamie Założycielce <strach> <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
To masz szczęście Norko.norka pisze:przepraszam bardzo...ja tak mogę z Wezyrem.... :-) jupiiiii <mrgreen>Monic pisze:Haha wybacz, nie chce Cie załamywaćAle na pocieszenie dodam, że z ragiem mogę robić wszystko, biorę go na ręce i noszę jak lalkę kołami do góry, a on zwisa bezwładnie, z prawie żadnym kotem nie byłoby to możliwe
![]()
Z Hektorem mogę zrobić co chcę. Jak powiedział hodowca " On ma 100% zwiotczenie mięśni". :-) On sam czasem tego nie kontroluje, bo podczas snu dosłownie spływa z krzesła. :-)
- beev
Szczęściary
<ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Alez ten czas sie wlecze <rotfl> <rotfl> <rotfl>