I tak jak Danusia lubię Cię czytać, taka jesteś naładowana pogoda ducha i humorem
Kaya & Tyson
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Fajne kotki do porannej niedzielnej kawy <zakochana>
I tak jak Danusia lubię Cię czytać, taka jesteś naładowana pogoda ducha i humorem
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Bosheeee... Co to za piękne koty są. Tsjsona to bym Ci ukradła bez wyrzutów sumienia
Piękne zdjęcia. Cudne!
Piękne zdjęcia. Cudne!
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Danusiu <oops>
Kochane jestescie dziewczyny, dziekuje i ja i kotki.
Siedze w szlafroku, cieplych skarpach i szaliku bo oczywiscie kaloryfery na full, ale i balkon na osciez otwarty <diabeł> I tak codziennie, bo się kręcą w te i nazad. Ptaszki do nas przylatuja, kupujemy pokarm w zielonej siateczce, w ksztalcie hm anatomicznym lekko <mrgreen> , to jest obrany slonecznik zanurzony w smalcu. Naprawdę polecam. Wczoraj bylam dokupic kolejne trzy laski, balkon mam osiatkowany, ale jestem w stanie przez oczko soiatki to przelozyc i zamontowac na slupie. Z zewnatrz musi to wygladac jak zielone kondomy <lol> ale TZ zawiesil tak wysoko, ze ja tam ze stolka nie dosiegne zeby puste odciąć <roll> Wcale się nie zdziwię jak ktoś z życzliwych sasiadów zadzwoni do spółdzielni, mam taką jedną Tereskę co się w takich telefonach specjalizuje
Nie wiem, czy probowałyście na koniec wędki BIRD zamontowac kulkę z papieru? U nas jak zostanie na koncu sam krętlik nadziewam na niego okrągly papierek, ktory lata i furkocze jak motylek, czasem przed papierek daje kawałek grubej słomki (te wersje lubi Kaya), Tyson po podlodze polata niekiedy za samym krętlikiem. No w kazdym badz razie wczoraj mnie oswiecilo i ten nadziany papierek owinelam w kulke na kretliku. Zabawa przednia, kulka lata o wiele lepiej niż papierek, Tyson mial problem, zeby sie dopchac do zabawki bo wariatka była wszedzie. I tak pewnie bedzie ze dwa dni, az sie im nie znudzi <mrgreen>
Kochane jestescie dziewczyny, dziekuje i ja i kotki.
Siedze w szlafroku, cieplych skarpach i szaliku bo oczywiscie kaloryfery na full, ale i balkon na osciez otwarty <diabeł> I tak codziennie, bo się kręcą w te i nazad. Ptaszki do nas przylatuja, kupujemy pokarm w zielonej siateczce, w ksztalcie hm anatomicznym lekko <mrgreen> , to jest obrany slonecznik zanurzony w smalcu. Naprawdę polecam. Wczoraj bylam dokupic kolejne trzy laski, balkon mam osiatkowany, ale jestem w stanie przez oczko soiatki to przelozyc i zamontowac na slupie. Z zewnatrz musi to wygladac jak zielone kondomy <lol> ale TZ zawiesil tak wysoko, ze ja tam ze stolka nie dosiegne zeby puste odciąć <roll> Wcale się nie zdziwię jak ktoś z życzliwych sasiadów zadzwoni do spółdzielni, mam taką jedną Tereskę co się w takich telefonach specjalizuje
Nie wiem, czy probowałyście na koniec wędki BIRD zamontowac kulkę z papieru? U nas jak zostanie na koncu sam krętlik nadziewam na niego okrągly papierek, ktory lata i furkocze jak motylek, czasem przed papierek daje kawałek grubej słomki (te wersje lubi Kaya), Tyson po podlodze polata niekiedy za samym krętlikiem. No w kazdym badz razie wczoraj mnie oswiecilo i ten nadziany papierek owinelam w kulke na kretliku. Zabawa przednia, kulka lata o wiele lepiej niż papierek, Tyson mial problem, zeby sie dopchac do zabawki bo wariatka była wszedzie. I tak pewnie bedzie ze dwa dni, az sie im nie znudzi <mrgreen>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Piękne zdjęcia 
- Molly
Ale zdjęcia - to Kajkowe w tunelu z podświetleniem <zakochana>
A od Tysona nie mogę oczu oderwać, jaki to piękny facet jest <serce>
A od Tysona nie mogę oczu oderwać, jaki to piękny facet jest <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kasia no Twój osobisty opis powala <lol> no ja mam jeszcze szaliczek na szyji tylko u mnie okno tylko lekko jest uchylone <mrgreen> za to ja osobiscie jakiegoś patogena przywlokłam z wystawy i pozbyć się małpy nie mogę <lol> ale na domówkę ubrane jesteśmy stosownie <lol>
No jesteś Kasieńko bardzo WIELKA
kto by tam tak marzł żeby ich kocie skarbule mogły z natury balkonowej korzystać
ale przypomniałas mi ,ze muszę nasz balkonowy karmnik zaopatrzeć
niech se Kolorek pośpiewa do skrzydlatych <lol>
No jesteś Kasieńko bardzo WIELKA
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Kaśka, uwielbiam Twoje relacje. Z prozaicznych rzeczy tworzysz świetną komedię <mrgreen> Od razu życie wydaje się weselsze
Zdjęcia obłędne <serce> <serce> <serce>
Zdjęcia obłędne <serce> <serce> <serce>
- Joanna P.
Podpisuje się obiema recami :-)atomeria pisze:A wiesz, że coś w tym jest? Teraz i ja nie będę mogła opędzić się od tego skojarzenia <lol>MoniQ pisze: Tyson ma tak zawadiackie spojrzenie, brakuje mu tylko wąsika i kapelusza i Rhett Buttler. Chyba już to kiedyś mówiłam, ale nie mogę się od tego skojarzenia opędzić <serce> <serce> <serce> <serce>
Kasiku, cudne koty <zakochana> <zakochana> fantastyczne zdjęcia i świetne historyjki![]()
Tak jak i większość Twoich postów zresztą <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Hm... ładne koty, to i ładne foty... <lol> <lol> <lol>
- Betuś
Kasik, jakie Ty zdjecia piekne robisz
<serce>
Za każdym razem sie zachwycam i chce więcej i więcej. Koty to wiadomo, rozpływam sie na ich widok <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Co do wędki i papierka to spróbuj jeszcze zrobic kulkę z folii aluminiowej
Za każdym razem sie zachwycam i chce więcej i więcej. Koty to wiadomo, rozpływam sie na ich widok <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Co do wędki i papierka to spróbuj jeszcze zrobic kulkę z folii aluminiowej