Gratuluję pięknych zdjęć <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kaya & Tyson
- Aleex
- Kontakt:
Re: Kaya & Tyson
Kaya i Tyson są cudowni
- Aleex
- Kontakt:
atomeria pisze:Kasik <mrgreen>Uwielbiam Twoje opowieści, o kotach i zdjęciach już nie wspominając.
Tyson jest cudny <zakochana> a jego umaszczenie czyni go na tym forum absolutnie wyjątkowym (chociaż kiedyś chyba przewinął się jakiś inny "zajączek", po czym szybko zniknął?).
Oczy Kayuni <zakochana> Zresztą pręgi też <zakochana>
atomerio - ten "drugi zajączek" to mój Huguś <zakochana> <zakochana> <zakochana> Ma się całkiem dobrze i ani mu w głowie znikanie <lol> <lol> <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
DanusiuDanusia pisze: Nie mogłam sie powstrzymać Tysonek <zakochana> ale dzikie kocisko tylko się bać <strach> <strach>
Danusia pisze: <zakochana> <zakochana>![]()
no cudne kotuchy ,a Pancia to fotografka full wypas całom gembom
Atomerio Ty mojaatomeria pisze:Kasik <mrgreen>Uwielbiam Twoje opowieści, o kotach i zdjęciach już nie wspominając.
Tyson jest cudny <zakochana> a jego umaszczenie czyni go na tym forum absolutnie wyjątkowym (chociaż kiedyś chyba przewinął się jakiś inny "zajączek", po czym szybko zniknął?).
Oczy Kayuni <zakochana> Zresztą pręgi też <zakochana>
I właśnie miałam napisać, ze drugi zając szarak to Huguś, ale Aleex juz mnie ubiegła
Pręgulinka i zajączek bardzo dziękują wszystkim e-ciociom, ze tak ładnie o nich piszą <serce> <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Tyson jest przepiękny <zakochana> , ogromnie mi się podoba. Kaya jakie ma oczyska cudne!
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam!
I myślę, że na tym spojrzeniu poirytowanym Kajuni, to ty możesz nieźle zarobić. Już widzę memy z jej udziałem <lol>
Wiedziałam co robię biorąc Cię do zarządu VIC <rotfl>
I myślę, że na tym spojrzeniu poirytowanym Kajuni, to ty możesz nieźle zarobić. Już widzę memy z jej udziałem <lol>
Wiedziałam co robię biorąc Cię do zarządu VIC <rotfl>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Lenka, Asia
Fusiu, to fakt, Kaya jak na damę przystało wachlarz min ma opanowany do perfekcji, a juz najładniej umie strzelic focha <lol>
Fusiu, to fakt, Kaya jak na damę przystało wachlarz min ma opanowany do perfekcji, a juz najładniej umie strzelic focha <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Kayka "uśmiechnięta" jest boska <lol>
Tyson kroczący po poręczy <zakochana> Mam nadzieję, że siatka jest mocna <strach>
Głaski dla kociastych
Kasiu, jaka szkoda, że nie masz brytka niebieskiego albo pointa liliowego
No bo u Ciebie zawsze tak dużo zdjęć, a u mnie posucha. Taka równa z Ciebie babeczka, na pewno byś się fotkami podzieliła. Przecież nikt by się nie poznał, że to nie moje fotki
Ja już nawet do swojego wątku nie zaglądam, bo mam złe przeczucia
Tyson kroczący po poręczy <zakochana> Mam nadzieję, że siatka jest mocna <strach>
Głaski dla kociastych
Kasiu, jaka szkoda, że nie masz brytka niebieskiego albo pointa liliowego
No bo u Ciebie zawsze tak dużo zdjęć, a u mnie posucha. Taka równa z Ciebie babeczka, na pewno byś się fotkami podzieliła. Przecież nikt by się nie poznał, że to nie moje fotki
Ja już nawet do swojego wątku nie zaglądam, bo mam złe przeczucia
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Aga
No mogłabym poszukać jakiegoś szpreja i pomalować Tysona na niebiesko, tylko z pointem liliowym może być problem bo pręgi będą przebijać <lol>
Co do siatki to nie ukrywam, że nie lubię jak łażą po poręczy, temat był poruszany wielokrotnie na lekcjach wychowawczych, ale sama widzisz jak się słuchają gamonie <mrgreen>
Co do siatki to nie ukrywam, że nie lubię jak łażą po poręczy, temat był poruszany wielokrotnie na lekcjach wychowawczych, ale sama widzisz jak się słuchają gamonie <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Duet doskonały <zakochana> On piękny i uwodzicielski, ona piękna i nabzdyczona <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kasik pisze: Co do siatki to nie ukrywam, że nie lubię jak łażą po poręczy, temat był poruszany wielokrotnie na lekcjach wychowawczych, ale sama widzisz jak się słuchają gamonie <mrgreen>
Własnym oczom nie wierzę ,ze takie śliczne mogą być nieposłuszne <lol> <lol> no ja myślałam ,ze tylko rozpuszczony jak dziadowski bicz bandyta Koloruś łazi własnymi drogami
no cóż mają kotuchy własne zdanie