Moris Mikesz i Fidonia
- dagusia
Re: Moris
Daj mu podwójną porcje tej cytrynówki to bedzie drapał razem z nimibeev pisze:chyba faktycznie nastawie cytrynówke żeby się chłop znieczulił bo jak zaczną oba koty miauczeć i drapać w drzwi to będzie ciekawie <strach>![]()
![]()
- norka
- Agilisowy Rezydent
dagusia pisze:Daj mu podwójną porcje tej cytrynówki to bedzie drapał razem z nimibeev pisze:chyba faktycznie nastawie cytrynówke żeby się chłop znieczulił bo jak zaczną oba koty miauczeć i drapać w drzwi to będzie ciekawie <strach>![]()
![]()
![]()
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Sylwia, ja ostatnio mało się udzielam, ale z uwagą śledzę Wasz wątek. Czekam razem z Tobą na Rudą <mrgreen> która jest cudowna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kciuki trzymam za spokojne i ekspresowe dokocenie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Kciuki trzymam za spokojne i ekspresowe dokocenie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- beev
Dziękuję wszystkim za wsparcie
naprawdę to pomaga
udaje że się nie denerwuje, ale im bliżej tym bardziej się boje. Oczywiście jeszcze jak na złość TZ co chwile zmienia mi termin odbioru, teraz wymyślił ze piątek będzie lepszy
<lol> oszalał <wsciekly>
Beciu wiem ze pracujesz
ważne ze jesteś ze mną duchem
Trzymajcie kciuki bo wiem ze będzie ciężko
udaje że się nie denerwuje, ale im bliżej tym bardziej się boje. Oczywiście jeszcze jak na złość TZ co chwile zmienia mi termin odbioru, teraz wymyślił ze piątek będzie lepszy
Beciu wiem ze pracujesz
Trzymajcie kciuki bo wiem ze będzie ciężko
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
norka pisze:w ten weekend przy cytrynówce będziemy szalały do tego.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=aBnk84qt5dU
albo do tego...![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=tgw1yEcWpTU
Morisku szykuj się na party !.... <mrgreen>
Matkobosko co to są za przeboje <strach> <strach> <lol> ?! I dlaczego one mają 28 mln wyświetleń <shock>
Ruda to ekstra imię i myślę, że będzie świetnie oddawał jej charakterek <roll>