Magnus i Madox
- Dominikana
Re: Magnus
oj z tą cierpliwością jest ciężko ... mam nadzieję, że znajdzie chwilunie by zdać nam choć krótką relację :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
O Boziu, jak ja sobie przypomnę naszą wyprawę po Mordimusia... W sumie całą dobę w podróży 
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
A mnie Estera osobiście przywiozła Svena do Krakowa <mrgreen> I co więcej, od tej pory nas już parę razy odwiedziła, to chyba najczęściej wizytowany kot z jej wszystkich miotów. Zapraszamy ponownie w lecie 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Bo to pierworodny..... Poza tym Kraków to Kraków, a komu się chce do Opola jeździć....Aga L. pisze:A mnie Estera osobiście przywiozła Svena do Krakowa <mrgreen> I co więcej, od tej pory nas już parę razy odwiedziła, to chyba najczęściej wizytowany kot z jej wszystkich miotów. Zapraszamy ponownie w lecie
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
No coś Ty, ja raz byłam w Opolu, parę miesięcy temu. Objeżdżaliśmy korek na autostradzie
Pani Fusia nas zabije za te głupoty w jej wątku
Pani Fusia nas zabije za te głupoty w jej wątku
- Izabela AD
- norka
- Agilisowy Rezydent
:-) myślę że Asia nam wybaczy :-) ...w końcu wie że czekamy na jej choć małe słówko :-)
a co do Opola...to moja przyszła synowa studiuje w Opolu i chce ją odwiedzić na wiosnę :-) ...bo nigdy tam nie byłam....a tak daleko znów tam nie mam... <gwiżdże>
a co do Opola...to moja przyszła synowa studiuje w Opolu i chce ją odwiedzić na wiosnę :-) ...bo nigdy tam nie byłam....a tak daleko znów tam nie mam... <gwiżdże>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Zapraszamnorka pisze::-) myślę że Asia nam wybaczy :-) ...w końcu wie że czekamy na jej choć małe słówko :-)
Fusiu, nie bij <offtopic> <offtopic>
- norka
- Agilisowy Rezydent
pielęgniarstwo.......PWSM -ie :-)MoniQ pisze:Zapraszamnorka pisze::-) myślę że Asia nam wybaczy :-) ...w końcu wie że czekamy na jej choć małe słówko :-)
a co do Opola...to moja przyszła synowa studiuje w Opolu i chce ją odwiedzić na wiosnę :-) ...bo nigdy tam nie byłam....a tak daleko znów tam nie mam... <gwiżdże>A co synowa studiuje?
Fusiu, nie bij <offtopic> <offtopic>
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
12.40 i NIC <yamaha> <lol>