izbkp pisze:Kasik, jakiego programu używasz do obróbki zdjęć?
Nie no kuźwa sama bata na siebie kręcę , no ja to jak kolor włosów nakazuje używam
"jakiejś tam" przeglądarki i tam trochę poprawiam <oops> No taka sytuacja
Rozumiem, że nie kwalifikuje się do następnego etapu? <diabeł>
izpkb, przepraszam. Stara jestem, a głupia. Tyle lat w sieci i jeszcze się nie nauczyłam, ze nie ma nic gorszego od urażonej dumy fotografa -amatora.
Twoje prawo robic zdjęcia jakie chcesz.
Aaaaaaaa, no OK, to ja w weekend odrobię zadanie domowe, ale może się okazać, ze wystapisz w konkursie "100 pytań do...".
Uprzedzam, że sens mych pytań nie podlega ocenie merytorycznej <diabeł>
P. S. Już przestańcie się przekomarzać, plizzzz...... bo zawołam Puszka :->
Posty Mago nie mają na celu przekomarzania. W zasadzie takie posty nigdy nie miały miejsca na forum z Jej strony. Nie rozumiem Twojej złości izkpb na sugestie, że zdjęcia ze śpiochami nie wyglądają dobrze.
izkpb skoro zamieszczasz zdjęcia to musisz liczyć się z tym, ze zostaną skomentowane i najlepsze jest to, że nikt nic złego nie napisał, a Ty bardzo nerwowo reagujesz na komentarze. Mago doradziła z dobrego serca, nie rozumiem takiej kąśliwości i ironii z Twojej strony.
izbkp pisze:Moje poczucie estetyki rażą takie rzeczy:
hmmm... a jakby wymyślili takie urządzenie co to poprawia ale nie tylko na fotkach, bez cięcia, bez krwi i bólu <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Miss_Monroe, - Oczywiście, że *zdjęcia* można komentować bez ograniczeń. Mago jednak przestała komentować zdjęcia a zaczęła argumentację personalną. To jest elementarny brak kultury dyskusji (argumentum ad personam)!
Jeśli ktoś nadal sprawy nie rozumie - to wyjaśniam: przyjąłem do wiadomości, że śpiochy rażą uczucia estetyczne niektórych osób. Nie zmienia to mojej niechęci do retuszu zdjęć. Nie będę więc tych (i następnych) śpiochów ani usuwał, ani maskował.