Oscar SRS & Gucci BRI
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Oscar SRS a
Śliczna owieczka <serce>
Witajcie
Witajcie
- oleena
Dziękuję za miłe powitanie i wszystkie komplementy pod adresem mojego słodziaka Oscara
- oleena
Przyznam, że ja też nie. Trafiłam na tę rasę zupełnie przypadkiem szukając brytyjskiego kociakaMonic pisze:Ale super owieczka! Nawet nie wiedziałam, że takie są Świetny!
- yamaha
- Genius Loci
Powitaniom i uprzejmosciom stalo sie zadosc.
DAWAJ NOWE FOTKI teraz <lol> <lol> <lol>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Wow , nie wiedziałam, że takie rasy istnieją, wygląda na słodziaka, faktycznie jak owieczka <mrgreen> .
- oleena
OK, jak wrócę do domu A już mi się tęskni za moim kręciołkiem, szczególnie że dziś z rana zafundował mi strasznie miłą kilkuminutową sesję mizianiayamaha pisze:Powitaniom i uprzejmosciom stalo sie zadosc.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Kręciołki są super Nie mogę się doczekać zdjęć
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Ja tez sie melduje w wateczku. Cudniasty kocurek ;) A tak na marginesie, to ja takowe hoduje. Choc akurat w miocie mam kotke selkirk rex co dla odmiany jak brytek wyglada ., hehehe.. Tak dlugo jak mozna bedzi ekryc obie rasy ze soba dlugo jeszcze beda rodzic sie kociaki z prostym lub kreconym wlosem ;) Osobiscie uwielbiam, wiec chetnie bede zagladac i podczytywac wateczek.
WITAJCIE
WITAJCIE
- yamaha
- Genius Loci
Albo strasznie dlugo pracujesz, albo... jestes spozniona <yamaha> <lol> <lol> <lol>
- oleena
Dobry wieczór
Tak, niestety dość długo pracuję, szczególnie we wtorki, a na dodatek od kilku dni szwankuje mi internet, więc załadowanie fotek trochę trwało, ale udało się Wszystkie zrobiłam dziś wieczorem i nie mam pojęcia dlaczego na dwóch Oscarek wygląda jak malutki kociak, a na jednym jak całkiem spory młodzieniec.
Tak, niestety dość długo pracuję, szczególnie we wtorki, a na dodatek od kilku dni szwankuje mi internet, więc załadowanie fotek trochę trwało, ale udało się Wszystkie zrobiłam dziś wieczorem i nie mam pojęcia dlaczego na dwóch Oscarek wygląda jak malutki kociak, a na jednym jak całkiem spory młodzieniec.