Daj znać zaraz jak coś więcej będziecie wiedzieli
Lili i Bazylek
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Re: Lili
Mogg, Danusia dobrze napisała, jak tylko będziesz wiedziała ile potrzebujecie na leczenie Bazylka to pisz, na pewno pieniądze nie będą przeszkodą w jego leczeniu. Dość się już biedak nacierpiał w życiu . Cudownie że się nim tak opiekujecie 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Się podpisuję bo tym co napisała AgaAga L. pisze:Mogg, Danusia dobrze napisała, jak tylko będziesz wiedziała ile potrzebujecie na leczenie Bazylka to pisz, na pewno pieniądze nie będą przeszkodą w jego leczeniu. Dość się już biedak nacierpiał w życiu . Cudownie że się nim tak opiekujecie
Trzymam kciuki!
- mogg
Dodzwoniłam się do lekarza
Bazyl prawdopodobnie 21 będzie jechał na rhiniskopię - Pan Doktor złoty człowiek! Fajne podejscie do tego miły kontakt
Musimy zrobić badanie ; biochemię - co najzabawniejsze jeszcze powiedział że u mnie w mieście jego kolega się tym zajmuje i że da mi namiar
bo się przeprowadziliśmy do Ostrowca Św., jutro mam się mu przypomnieć, można wykonać badanię w sobotę <hurra>!! W środę za tydzień mam zadzwonić do niego i umówimy godzinę dokładną
PanDoktor popytał o wszystko i ustalił wszystko.
Mówi że pomożemy Bazylkowi. Bazyl będzie musiał mieć głodówkę 12h, jeśli będzie ciało obce to wyciągną jeśli to coś innego no to tomografia będzie konieczna ale to w innym terminie już.
Badanie kosztuje : 350z+50zł( jeśli będzie się dało i będzie potrzeba pobrania wycinka do badania to jest to 50 zł).
My pokryjemy koszt biochemii oraz koszt dojazdu autem do Lublina w 2 strony jednak badania nie damy rady - dalej nie pracuję może za 2/3 miesiące ta praca w końcu dla mnie będzie
Byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc ...
Chciałabym aby każdy kto Nam pomoże nie miał wątpliwości że każda kwota została przekazana na Bazylka, nie wiem jak to zrobić? Wiem ze poproszę o fakturę /rachunek/opis z poszczególnymi kwotami aby nikt nie miał wątpliwości, mogę każdej osobie wtedy przesłać czy nawet udostępnić tutaj publicznie.
Pan Doktor nazywa się Dr. Krzysztof Buczek - nr. tel. mogę podać PRV, badanie będzie wykonane w Lublinie - uprzedzę go o tym iż w razie czego może ktoś do niego dzwonic aby zweryfikować to czy Bazyl będzie miał i czy zostały wykonane takie badania przez nas.
Na internecie bez problemu można znaleść pana Doktora również
Jak mam zorganizować wpłatę? Czy mam osobny wątek zrobić? Czy wpłaty mają być kierowane na moje konto ? Czy w temacie mogę mie prośbę o pisanie nicku oraz informacji dla Bazylka bym wiedziała wobec której osoby mam być zoobowiązana? Proszę o pomoc formalną .
Bazylek w nowym domu czuje się wyśmienicie, zawołany przybiega chętnie
jest pogodny i ładnie je, Lila jak to Lila rozrabia na całego , dalej
się biją łapami
chba jeszcze jeden drapak będzie trzeba kupić bo mamy wrażenie że jeden to za mało i już sama nie wiem czy biją się o drapak czy po prostu. Bazyl śpi w tej części drapaka w której Lila nigdy nie spała i nigdy się nią nie interesowała. A śpią na zmiany na górze komu się uda wejść - dlatego wnioskuję że jeszcze jeden drapak by się przydał. Teść majsterkowicz powiedział że dokupimy sznurek i zrobi mi drapak 
Musimy zrobić badanie ; biochemię - co najzabawniejsze jeszcze powiedział że u mnie w mieście jego kolega się tym zajmuje i że da mi namiar
Mówi że pomożemy Bazylkowi. Bazyl będzie musiał mieć głodówkę 12h, jeśli będzie ciało obce to wyciągną jeśli to coś innego no to tomografia będzie konieczna ale to w innym terminie już.
Badanie kosztuje : 350z+50zł( jeśli będzie się dało i będzie potrzeba pobrania wycinka do badania to jest to 50 zł).
My pokryjemy koszt biochemii oraz koszt dojazdu autem do Lublina w 2 strony jednak badania nie damy rady - dalej nie pracuję może za 2/3 miesiące ta praca w końcu dla mnie będzie
Chciałabym aby każdy kto Nam pomoże nie miał wątpliwości że każda kwota została przekazana na Bazylka, nie wiem jak to zrobić? Wiem ze poproszę o fakturę /rachunek/opis z poszczególnymi kwotami aby nikt nie miał wątpliwości, mogę każdej osobie wtedy przesłać czy nawet udostępnić tutaj publicznie.
Pan Doktor nazywa się Dr. Krzysztof Buczek - nr. tel. mogę podać PRV, badanie będzie wykonane w Lublinie - uprzedzę go o tym iż w razie czego może ktoś do niego dzwonic aby zweryfikować to czy Bazyl będzie miał i czy zostały wykonane takie badania przez nas.
Na internecie bez problemu można znaleść pana Doktora również
Jak mam zorganizować wpłatę? Czy mam osobny wątek zrobić? Czy wpłaty mają być kierowane na moje konto ? Czy w temacie mogę mie prośbę o pisanie nicku oraz informacji dla Bazylka bym wiedziała wobec której osoby mam być zoobowiązana? Proszę o pomoc formalną .
Bazylek w nowym domu czuje się wyśmienicie, zawołany przybiega chętnie
się biją łapami
- yamaha
- Genius Loci
Az mi sie lza w oku kreci, jak czytam Twoj wpis.
Jesli bedzie ta tomografia potrzebna, to ja troche moge pomoc, ale z pewnoscia nie bede oczekiwala od Ciebie faktury, potwierdzenia, zaswiadczenia ani innego swistka, ktory zapewni, ze wydalas pieniazki na Bazylka.
Wlasne sumienie niech Ci bedzie swiadkiem, jak dla mnie
Jesli bedzie ta tomografia potrzebna, to ja troche moge pomoc, ale z pewnoscia nie bede oczekiwala od Ciebie faktury, potwierdzenia, zaswiadczenia ani innego swistka, ktory zapewni, ze wydalas pieniazki na Bazylka.
Wlasne sumienie niech Ci bedzie swiadkiem, jak dla mnie
- Ania z Gdańska
Jak obiecałam wcześniej również wspomogę złotóweczką - na adres: kasickaanna@gmail.com poproszę dane do przelewu.
Nie oczekuję żadnego rachunku, ani potwierdzenia. Zdrowie Bazylka jest najważniejsze!!!
Deklaruję wpłatę 30,00 zł.
Gorąco pozdrawiamy :-)
Nie oczekuję żadnego rachunku, ani potwierdzenia. Zdrowie Bazylka jest najważniejsze!!!
Deklaruję wpłatę 30,00 zł.
Gorąco pozdrawiamy :-)
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Mogg, przeczytałam Twój wątek i także proszę o dane do przelewu. U mnie w domu jest taka istota, która bardzo kocha koty i do końca wierzyła, że jego ukochany kot z nim zostanie...Czasem jest tak, że wiele złego się w życiu zdarza i pomoc musi nadjeść z innej strony, żeby w końcu całe zło poszło w siną dal. <serce>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Mi tak samo...yamaha pisze:Az mi sie lza w oku kreci, jak czytam Twoj wpis.
Proszę o numer konta na asiak63@interia.pl wpłacę przysłowiową złotówkę...
Zdrowie Bazylka jest najważniejsze