Magnus i Madox

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Magnus i Madox

Post autor: Fusiu »

No cóż. Nie mieszkam w bloku. Nade mną jest tylko niebo. Dlatego osiatkowałam mój ogród specjalną siatką. Koty w sumie mogłyby swobodnie biegać po moim ogrodzie, bez obaw na wyjście.

Ale dziękuję za troskę. Przestanę je puszczać na balkon w takim razie.. Bo może faktycznie ich życie byłoby zagrożone, a ja tego nie widziałam. Dzięki

Miłej wiosennej niedzieli dla wszystkich :kwiatek:
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

No nie , Fusiu, aż tak żeby ich całkiem na balkon nie wypuszczać to bez przesady, to przecież ogromna frajda dla kotów. I w końcu Missy goni po ogrodzie praktycznie niczym nie zabezpieczonym. A nie dałoby się tej siatki jakoś podwyższyć? Może Magnus nie jest skocznym kotem ale o Madoxie tego jeszcze nie wiesz. Ja żyję spokojnie odkąd moje kotki są całkowicie bezpieczne na w pełni osiatkowanym balkonie, tylko że ja mieszkam na wysokim trzecim piętrze.U Ciebie faktycznie niebezpieczeństwo dla kotów jest bardzo niewielkie, pytanie czy któryś nie ucieknie poza ogród? To co nam się wydaje przeszkodą nie do przejścia, dla kotów może być drobnostką. Absolutnie Cię nie pouczam, nie odbierz tego proszę w ten sposób. Tylko podsuwam pytania, ja też się bardzo wiele nauczyłam z tego forum.
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Znajdę rozwiązanie :)

Mieszkam w jednopiętrowym domku mocno zabezpieczonym gdzie się da. Będzie dobrze :)

:kwiatek:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Po roku czasu Magnus pokochał to koło na dole w drapaku Rufiego <tańczy>

Właśnie w nim śpi i tylko ogonek słodko zwisa. Jednak co się odwlecze...
Madox nadal okupuje sofę leżąc kolo mnie.

Chyba w takim razie w drugim drapaku też zafunduje im koło.. Tylko wyżej :)
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Asiu, nie napisalam wczoraj, ale to co pomyslalam :mdleje: <serce> :mdleje: <serce> :mdleje:
jakich Ty masz tych chlopcow cudnych, trzymam kciuki zeby te ich relacje zawsze takie byly :kotek: :kotek:
Piekni sa i wspaniali, sliczne zdjecia <zakochana> <zakochana>
Z tym balkonem to fakt, fajnie zabezpieczyc caly bo wtedy mozesz ich spuscic na chwile z oczu.
U mnie balkon caly rok otwarty, niezaleznie od temperatury, kiedy chca to sa na nim. Latem jak chca to spia. I nie ukrywam,
ze po siatce nikt sie nigdy nie wspina, ale pewnie widzialas na naszych zdjeciach przechadzki po poreczy, co mnie przyprawiaja zawsze o szybsze bicie serca.
No i latem, kiedy sa owady to nie ukrywam, kilka razy podejrzalam Kaye w akcji, gdyby nie siatka kot fruwalby z II pietra <mrgreen>
I to juz sa ulamki sekund, ona wylacza wtedy myslenie zupelnie. Fajnie, ze mialas mozliwosc zabezpieczenia ogrodu pod balkonem,
moze nam pokazesz kotki w trawce wiosna <roll>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

Fusiu pisze:Po roku czasu Magnus pokochał to koło na dole w drapaku Rufiego <tańczy>
Koniecznie chcemy to zobaczyć na zdjęciu, koniecznie <mrgreen> <mrgreen> !!
Awatar użytkownika
Aleex
Kontakt:

Post autor: Aleex »

Cudne te Twoje chłopaki, Asiu - i na balkonie, i w domu <serce> <serce> <serce> <serce> :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

pokaż drapaczek bo jestem na etapie szukania odpowiedniego dla dwóch kotów :-) teraz mam budke ale Moris tam wogóle nie zaglada, a Cleo już raz tam siedziała :) czyli co kot to inne upodobanie :)
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

beev pisze:pokaż drapaczek bo jestem na etapie szukania odpowiedniego dla dwóch kotów :-) teraz mam budke ale Moris tam wogóle nie zaglada, a Cleo już raz tam siedziała :) czyli co kot to inne upodobanie :)
Ja mam na razie taki :

obrazek

Magnus równie mocno lubi takie długi leżak z gąbki, który ma obok sofy.. Nie umiem stwierdzić gdzie lubi bardziej..
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Fajny :) tylko nie wiem czy półka nie za mała będzie jak Cleo urośnie :)
Zablokowany